Doi turiști străini, despre România: „Cea mai mare surpriză!”

Publicat de

Categorii articol

Distribuie articolul

- Publicitate -

Doi turiști străini, Victor și Kristina, au devenit fascinați de România. Inițial, în călătoria lor prin mai multe țări au vrut să ocolească țara noastră, după ce au fost sfătuiți că ar fi multe pericole.

Iar România nu mai era în traseu. Au decis să treacă prin Ucraina în Turcia cu ajutorul unui feribot, însă cei doi tineri și-au pierdut o serie de acte și au fost nevoiți să-și continue drumul prin România.

După ce au intrat în România, pe drum, cei doi călători povestesc că aproape că nu se mai opreau din pozat peisajele. Au ajuns apoi în orașul medieval Sighișoara. În drumul lor, seara, au oprit într-un sat în care au surprins când se întorceau vacile acasă.

„Drumul a fost copleșitor. Nu știam ce să mai fotografiem, ce să mai filmăm. Eram nevoiți să stăm în mașină. Mi-a venit să mă opresc de câteva ori, să mai uit la anumite lucruri. Dar n-am putut, satele erau unul după altul și oamenii erau peste tot”, a spus Kristina

- Publicitate -

Victor și Kristina au mai făcut apoi o oprire și la Viscri, dar și la Castelul de la Bran, chiar de Halloween.

„România, ţara pe care am încercat să o evităm traversând spre Ucraina şi luând apoi feribotul spre Turcia. Oamenii spuneau că nu e sigură, că vom fi jefuiţi, că poliţia va încerca să profite de noi… dar ghiciţi, ce! Soarta – şi noi pierzându-ne actele de înregistrare a dubiţei – ne-a forţat să conducem prin România şi am avut o revelaţie!

Vedeţi în o parte din călătoria noastră acest minunat loc în care viaţa este simplă, în care lumea îţi face semn cu mâna când treci, în care animalele de fermă cutreieră libere, ca să menţionez petrecerea de Halloween la Castelul lui Dracula, cai şi căruţe pretutindeni”, au povestit cei doi turiști pe canalul lor de Youtube.

Cei doi au plecat din Marea Britanie, au trecut prin Franța, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia, România, Bulgaria, Turcia și au încheiat călătoria în Italia.

De altfel, mai trebuie spus și că din toate clipurile pe care le-au postat pe Youtube, cel în care au prezentat experiența din România are cele mai multe vizualizări, peste 70.000.

- Publicitate -

Publicat de

Distribuie articolul