4 escapade mama-fiica. Destinatii europene ideale de vizitat impreuna

0
850
4 escapade mama-fiica. Destinatii europene ideale de vizitat impreuna
4 escapade mama-fiica. Destinatii europene ideale de vizitat impreuna

Niciodata nu este prea tarziu sau prea devreme pentru 4 escapade mama-fiica, destinatii ideale a fi vazute impreuna. Ganditi-va ca la o calatorie-cadou pentru suflet, cu multe amintiri, chiar si cu posibilitatea de a va regasi una pe cealalta, asa cum nu ati mai facut-o pana acum. Motivele sunt multe pentru care ati rezerva o astfel de vacanta, dar stim sigur ca un astfel de gest nu va trece neapreciat. V-ati hotarat asupra destinatiei?

Insulele Greciei

Insulele elene sunt intotdeauna o destinatie de vis si nu este greu sa vezi ce le face atat de populare. Soare 365 de zile din an, plaje cu steag albastru, aventura culinara, coastele Marii Egee, ritmuri pasionale, orase antice si privelisti frumoase.

4 escapade mama-fiica. Destinatii europene ideale de vizitat impreuna
Paleokastritsa, Corfu. Sursa foto: https://www.royalcaribbean.com/cruise-to/corfu-greece

Grecii sunt pasionali si traiesc la maxim, chiar si in cele mai dificile momente, pentru ca iubesc viata. Mykonos are cele mai bune plaje, iar Corfu este Insula Verde pe care trebuie sa o explorati dintr-un capat in altul.

Santorini este, de asemenea, o destinatie de vazut datorita satelor sale superbe si apusurilor care te lasa fara rasuflare. Zakynthos are una dintre cele mai frumoase plaje din lume – Navagio. Spetses are farmecul satelor elene, iar Creta este cea mai sudica insula la Marea Egee.

4 escapade mama-fiica: Croaziera pe Dunare

Incercati sa acumulati cat mai multe amintiri mama-fiica, care vor dura o viata printr-o calatorie de vacanta atipica, cel putin in Romania. Ce ati spune de o croaziera pe fluviul Dunarea?

4 escapade mama-fiica. Destinatii europene ideale de vizitat impreuna
Croaziera pe Dunare, Budapesta. Sursa foto: https://www.paralela45.ro/croaziere/croaziera-2019-rapsodie-pe-dunare-passau-luftner-cruises-m-s-amadeus-elegant-7-nopti-30011

De exemplu, Paralela 45 pune la dispozitie doritorilor de aventuri pe apa cateva croaziere fluviale incredibile. Si nici nu este de ocolit o asa ocazie, ati putea vedea intr-o singura calatorie 10 tari (Romania, Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Croatia, Serbia, Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina).

De-a lungul calatoriei pe fluviu veti putea admira castele, orase culturale precum Viena, Budapesta. Inapoi pe barca veti putea savura cina in ritmul leganat al apei in timp ce nava se indreapta spre portul urmator.

Lisabona

Cultura portugheza este una dintre cele mai fascinante, o arata istoria, o spun turistii si se vede in fiecare oras al Portugaliei. Tocmai de aceea, o vacanta in capitala va va permite sa luati pulsul acestui loc, sa cunoasteti gastronomia si sa va minunati de cele mai vizitate obiective turistice.

4 escapade mama-fiica. Destinatii europene ideale de vizitat impreuna
Pe strazile din Lisabona. Sursa foto: https://www.roadaffair.com/3-days-in-lisbon-itinerary/

Liftul Santa Justa, Turnul Belem, pastel de natas – un desert traditional cu crema de vanilie si popularul tramvai galben. Luati pulsul orasului precum un localnic in cartierul Bairro Alto si nu amanati rezervarea unui loc la unul dintre numeroasele spectacole de fado.

Aventurati-va pe drumul spre Cabo da Roca! Aveti de parcurs 40 de kilometri cu aproximatie, pentru a ajunge la capatul lumii. Aici tarmul intalneste vastul Ocean Atlantic, o priveliste de fotografiat de mii de ori.

4 escapade mama-fiica: Provence

Lasti in urma Orasul Luminilor si Turnul Eiffel! Daca Franta este, in viziunea voastra, destinatia ideala pentru vacanta, atunci Provence sa fie!

4 escapade mama-fiica. Destinatii europene ideale de vizitat impreuna
Campurile de lavanda in frumoasa regiune Provence. Sursa foto: http://du.city-discovery.com/ID1129_Hele_Provence_in_een_Dag

Si nu, nu doar campurile de lavanda ce apar in reclame ar trebui sa va inspire, sau, cel putin, nu doar florile violet. Regiunea din sud-estul Frantei, situata intre Marea Mediterana, Valea Ronului si Italia are unele dintre cele mai fermecatoare orase. Aix-en-Provence, Saint Tropez, Nisa, Avignon, Marsilia, Gigondas, Villefranche-sur-Mer sau Cannes. Doar cautati imagini din fiecare dintre acestea, nu este asa ca sunt fermecatoare?

Timpul ideal pentru calatorie si pentru a va bucura sufletul cu imaginea simbol a regiunii-campurile de lavanda, este in plina vara, in lunile iunie si iulie.

Sunt locuri de care te indragostesti intr-o secunda, iar Provence are aceasta putere asupra calatorilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here