5 hoteluri in Venetia. Locurile pe care sa le cauti in orasul-puzzle

0
581
5 hoteluri in Venetia. Locurile pe care sa le cauti in orasul-puzzle

5 hoteluri in Venetia, unul potrivit si pentru dumneavostra. Daca in perioada urmatoare va doriti sa petreceti cateva zile in unul dintre cele mai romantice orase din Europa, dar nu ati gasit inca cazarea potrivita ”parcurgeti”lista noastra de mai jos.

Antica Locanda Sturion Residenza d’Epoca, hotel de 3 stele

9,5 este scorul pentru acest hotel, aproape perfect. Motivele pentru care turistii il aleg sunt distanta fata de faimosul Pod Rialto, 100 de metri, 10 minute pana in Piata San Marco si cazarea intr-o cladire istorica. De altfel, camerele au fost amenajate in stilul caracteristic secolului XVIII. Si asta nu este tot, gazdele au amenajat o biblioteca bilingva, unde cei interesati pot citi despre istoria orasului.

Tarif cazare: 224 euro/ 2 persoane/ 2 nopti ( de sambata 9 februarie pana luni 11 februarie)/ mici dejun/ plata la proprietate.

Adresa: Calle Del Sturion 679, San Polo, 30125 Venetia, Italia.

5 hoteluri in Venetia: B&B Ca’barbaria

Daca ati plecat la drum 4 prieteni, aceasta resedinta este compromisul ideal, aproape de centru, la 700 de metri si la un pret mic. ACveti acces la internet gratyit, gazdele pot oferi si mic dejun, iar unele camera au vedere asupra Pietei San Marco.

Tarif cazare: 92 de euro/ 2 persoane/ 2 nopti/  camera cvadrupla cu baie comuna/ nerambursabil.  

Adresa: Castello, Barbaria de le Tole 6668, Castello, 30122 Venetia, Italia.

Hotel Atlantide, 2 stele 

Chiar daca este notat cu 2 stele, Hotelul Atlantide care are strictul necesar, arata foarte bine, iar turistii sunt incantati de asa unitate de cazare. Este drept, pana in centru aveti de mers 1 kilometri si jumatate, dar aveti aproape gara Santa Lucia si autobuzele din Piazzale Roma. Camerele au baie privata, sunt spatioase si exista si o gradina interioara.

Tarif cazare: 118 euro/ 2 persoane/ 2 nopti/ nerambursabil/ unul dintre cele mai convenabile preturi.

 Adresa: Calle della Misericordia 375/A, Cannaregio, 30121 Venetia, Italia.

5 hoteluri in Venetia: Venice Apartments 

Apartamentele Venetia se afla la nici 10 minute de centru, de Podul Rialto. Camerele au aer conditionat, important daca mergeti pet imp de vara, de asemenea include si chicineta si conexiune la internet gratuita.

Tarif cazare: 140 de euro/ 2 persoane/ 2 nopti/ studio/ anulare gratuita/ plata la proprietate.

Adresa: Cannaregio 3888 (Check-in at Hotel Ariel Silva, Calle della Masena 1391/A), Cannaregio, 30121 Venetia, Italia.

Casa Rezzonico

Spunem ca merita sa verificati si sa rezervati o camera la Casa Rezzonico. Este oaza de liniste pentru o vacanta odihnitoare fiindca se afla intr-o zona linistita, aproape de Galeria Accademia. De altfel, oaspetii vor fi rasfatitati in gradina de aici, camerele sunt decorate cu mobilier de epoca, aveti baie privata si toate lucrurile necesare pentru baie.   Cei care cauta distractia, zona Campo Santa Margherita, intesata de cafenele si restaurant, este foarte aproape.

Tarif cazare: 177 de euro/ 2 persoane/ 2 nopti/ mic dejun/ partial rembursabil/ nu se solicita plata in avans. 

 Adresa: Dorsoduro 2813, Dorsoduro, 30123 Venetia, Italia.

NOTA: Tarifele sunt orientative, acestea pot varia, verificati site-ul fiecarui hotel sau cu ajutorul motoarele de rezervari turistice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here