9 lucruri extrem de importante pentru vacanța ta

0
657
FOTO: Rawpixel/Pixabay
FOTO: Rawpixel/Pixabay

Înainte de vacanță, trebuie să aveți foarte mare grijă să puneți la punct câteva lucruri. În acest articol vă prezentăm nouă lucruri extrem de importante pentru vacanța ta.

Geanta de voiaj. Alegeți una în funcție de nevoile pe care le aveți și în funcție de locul în care mergeți. De exemplu, dacă mergeți în vacanță într-un loc în care există probabilitatea să plouă torențial din când în când, alegeți o geanță din material impermeabil. Dacă aveți multe lucruri mărunte, precum machiaje sau diverse alte ustensile de îngrijire personală, alegeți un model care să aibă mai multe compartimente.

Portofelul. E unul dintre cele mai importante accesorii, mai ales dacă vorbim de portofele pentru bărbați. Dacă mergeți în vacanța de vara, într-un loc cu mult soare, trebuie să vă orientați spre un portofel care să fie potrivit cu pantalonii scurți, să nu fie prea mare, însă să aibă compartimente pentru carduri, actele de identitate și un buzunărel pentru monede.

Hartă. E foarte important să ai cu tine și un ghid de călătorie, pentru a ști care sunt cele mai importante obiective turistice, traseele mijloacelor de transport în comun și alte adrese utile.

Mini lacăt. Nu ocupă foarte mult loc și câteodată, dacă nu ești foarte sigur că lucrurile tale personale nu sunt protejate îți va fi de folos. Iar dacă ajungi la Paris împreună cu iubitul sau iubita s-ar putea să vrei să-l lași acolo, pe Podul Îndrăgostiților.

Crema de protecție solară. Indiferent că mergi într-o vacanță la mare sau la o plimbare printr-un oraș, e foarte bine să-ți iei o cremă de protecție solară bună. Ar fi mai bine să te ocupi de acest lucru de acasă și să o alegi cu atenție și nu pe fugă, atunci când ajungi la destinația de vacanță.

O carte. În vacanțe mai sunt și momente de așteptare, fie la cozi la muzee sau în diverse alte puncte turistice. De aceea, nu strică să ai o carte la tine, ca să folosești timpul în mod util și plăcut.

Mini foen. Dacă nu stai la un hotel, e mai bine să ai cu tine un uscător de păr, ca să nu ai surprize.

Încărcătoare și alte cabluri. Gândiți-vă bine ce gadgeturi folosiți în vacanță. Nu uitați încărcătorul pentru smartphone, dar și cablurile pentru descărcare, în cazul în care faceți multe poze și filmulețe și e nevoie să le descărcați pe o tabletă sau un laptop.

Pungi de plastic. În ele puteți pune cosmeticile și lenjeria folosită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here