Banca Transilvania. Ajutorul tau pentru vacante de neuitat

0
572
Banca Transilvania. Ajutorul tau pentru vacante de neuitat
Banca Transilvania. Ajutorul tau pentru vacante de neuitat. Sursa foto: financialtribune.com

La Banca Transilvania calatoriile sunt rasplatite! Cu cat calatoriti mai mult veti acumula mile mai multe, care va vor ajuta sa obtineti bilete de avion mai ieftine, supliment de bagaj, ori sa achitati in rate cumparaturile de la partenerii Star. Totul la doar un click distanta si in deplina siguranta ca sa verificati online situatia contului dumneavoastra.

Banca Transilvania: BT Flying Blue

Cardul de cumparaturi BT Flyin Blue, pus la dispozitie de catre una dintre cele mai apreciate banci din Romania, vine in doua variante. Cele doua carduri sunt: BT Flying Blue Premium si BT Flying Blue Classic. Daca va place sa calatoriti si sa descoperiti mereu locuri noi ati putea lua in calcul klm flying blue. Un program international de loialitate al bancii, alaturi de AIR FRANCE, KLM, TAROM si ale 35 de companii aeriene ale SkyTeam.

Cum functioneaza? Nimic mai simplu? Calatoriti si acumulati Mile, pe care le puteti folosi pentru alte zboruri catre ce destinatie va doriti, si astfel, veti plati mai putin. De exemplu: 4 lei cheltuiti inseamna 1,5 mile pentru cardul Classic si 2 mile pentru cardul Premium. De altfel, cu milele acumulate puteti cumpara bagaj suplimentar gratuit, o clasa de zbor superioara sau produse, servicii la peste 100 de parteneri.

Avantajele sunt multiple! Asigurarea de calatorie este gratuita, puteti plati in rate la partenerii Star. De asemenea, acces gratuit la internet banking si mobile banking, in primele 6 luni. Iar persoanele dragi pot detine si ele carduri suplimentare. Detalii despre cum puteti obtine aceste carduri si care sunt conditiile le puteti afla accesand site-ul oficial AICI.

Banca Transilvania: BT24 Mobile Banking

Oriunde ati calatori in lumea aceasta aveti nevoie de acces 24/24 la datele contului dumneavoatra. Fie ca vreti sa verificati soldul dupa o plata, vreti sa faceti o tranzactie noua, o plata catre compania aeriana, sistemul de verificare online este rapid. Abonamentul pus la dispozitie de catre Transilvania este de 4 lei pe luna, pentru acces non-stop, inclusiv transferuri bancare.

Puteti efectua transferuri sau chiar primii bani prin Western Union. BT24 Mobile Banking se poate accesa de pe orice dispozitiv care foloseste un sistem de operare. Daca sunteti in vacanta in Grecia, de exemplu, si ati uitat sa platiti factura la gaze, prin Mobile Banking puteti face plata fara probleme. De altfel, puteti efectua si schimburi valutare prin acest serviciu care vine la pachet cu BT24 Internet Banking. Cum puteti obtine noul serviciu al Bancii Oamenilor Intreprinzatori? La un simplu telefon, online sau printr-o plimbare la una dintre unitatile bancare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here