Bilete ieftine de avion. Prețuri de la 39 de lei și noi destinații de la Wizz Air

1
888
Wizz Air
Wizz Air

Compania aeriană Wizz Air a anunțat un plan de extindere pentru anul viitor. Astfel, la flota din Cluj-Napoca urmează să se alăture cea de-a șasea aeronavă. De asemenea, vor fi deschise șase noi rute către cinci țări. Wizz Air va avea bilete ieftine de avion către Stockholm, Bratislava, Baden-Baden, Frankfurt Hahn, Larnaca şi Malta.

Noua aeronavă Wizz Air din flota de la Cluj va costa 98 de milioane de euro și se vor face zboruri cu ea începând cu sfârșitul lunii martie, anul viitor.

Cu această ocazie, Wizz Air a anunțat și o serie de bilete ieftine de avion. Astfel pe mai multe rute vor fi bilete care pornesc de la 39 de lei, tarif înainte de reducere, pentru un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse.

Cei care caută bilete ieftine de avion trebuie să știe că Wizz Air operează în prezent 34 de rute către 16 țări, inclusiv ruta internă către București. În ultimele 12 luni, până la 30 noiembrie 2016, Wizz Air a transportat mai mult de 1,3 milioane de pasageri către și de la baza sa din Cluj-Napoca.

În timpul acestui an, Wizz Air a anunțat bilete de avion ieftine către 28 de noi rute care fac legătura cu țara noastră și restul Europei.

Cele mai noi rute anunţate pentru pasagerii din România, cu bilete ieftine de avion, sunt cele de la Suceava spre Veneţia Treviso, Bologna şi Roma Ciampino, dar şi cele de la Craiova spre Koln, Liverpool şi Madrid, toate cu începere din luna martie 2017.

După ce au fost analizate ofertelor companiilor aeriene pe o perioadă mai lungă, s-a ajuns la concluzia că bilete cu prețul cel mai mic se vând cu cel puțin trei săptămâni înainte și cel mult trei luni și jumătate înainte de ziua călătoriei cu avionul.

Aceeași cercetare mai arată că plătesc mai scump cei care nu au răbdare și își cumpără bilete de avion cu 8 – 9 luni înainte, însă cele mai scumpe tichete rămân cele achiziționate înainte cu 2 – 3 zile de decolare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here