Calatorie de afaceri in Bucuresti – idei de petrecere a timpului

0
543
Calatorie de afaceri in Bucuresti - idei de petrecere a timpului
Calatorie de afaceri in Bucuresti - idei de petrecere a timpului. Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/man-wearing-white-dress-shirt-and-black-necktie-716411/

Viata multor persoane aflate in pozitii cheie ale companiei implica de multe ori calatoria de afaceri. In Romania, capitala este principala destinatie cand vine vorba de business. Fie ca se intalneste cu membrii boardului, ca participa la o conferinta, un seminar, un eveniment important, omul de afaceri aterizeaza pe Otopeni si se cazeaza intr-unul din hotelurile din Bucuresti. Agenda este aglomerata, laptopul este si el mai mereu aprins, insa de multe ori se doreste o pauza, cateva momente de relaxare, ceva nou de facut.

Cum isi poate petrece asadar timpul, pentru a se relaxa, un om de afaceri sosit pentru cateva zile la Bucuresti?

Cluburi si pub-uri

Daca oboseala nu l-a cuprins in urma sedintelor avute, cu siguranta Centrul Vechi i-a fost recomandat si atrage ca un magnet. O cina luata in aer liber la terasa, ciocnirea unui pahar bun de vin cu colegul de business va insemna incheierea zilei intr-o nota relaxanta si optimista.

Shopping

Fascinatia mallurilor exista in special in randul femeilor, dar nu numai. Si pentru ca la Bucuresti se stie ca exista o varietate de malluri, o persoana sosita in Bucuresti pentru a rezolva un aspect legat de job, va profita pentru a da o raita prin magazine si a-si innoi garderoba. Baneasa Shopping City si AFI Cotroceni sunt doua dintre cele mai populare malluri bucurestene, dar si Park Lake in zona de est a capitalei.

Masaj erotic

Cand stresul cu munca este intins la maxim, cand se doreste o deconectare totala din mediul cotidian, un salon de masaj erotic este alegerea potrivita. O optiune catalogata de unii tabu, masajul erotic este ales de altii fara rezerve. Un salon de masaj erotic asigura discretie totala, in plus, exista optiunea ca tanara domnisoara sa se deplaseze ea la hotel. Un masaj erotic implica la inceput un masaj de relaxare, care continua cu miscari senzuale. Se poate alege dintre mai multe tipuri de masaj erotic, ca de exemplu tantric.

Cladiri de referinta

Daca timpul permite si vremea este frumoasa, un tur pietonal si fotografierea catorva cladiri de referinta este de luat in calcul. Daca prima tinta in acest sens este Casa Poporului, de avut in vizor este neaparat si o plimbare pe celebra artera Calea Victoriei si atentia indreptata pentru: Palatul CEC, Casa Capsa, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Ateneu, Muzeul National de Arta al Romaniei, Biblioteca Centrala Universitara, Muzeul George Enescu.

Natura

Cand sedintele prelungite in salile de sedinta se incheie, nevoia de aer liber si natura este mai intensa ca oricand. Bucurestiul are parcuri de renume, Cismigiu, Herastrau. O plimbare si admirarea naturii este asadar binevenita. Un alt parc foarte frumos, situat in estul capitalei este Alexandru Ioan Cuza (cunoscut sub numele I.O.R.).

Spa

Daca sosirea la Bucuresti este contra cronometru, de preferat este sa se tina cont de serviciile puse la dispozitie in hotel: spa, masaj, sala de fitness, sauna. Poate fi cazul si unui bazin de inot. Daca astfel de servicii nu exista in hotel, cu siguranta intr-o zona apropiata lui personalul dintr-un spa abia asteapta sa-si intampine clientii pentru un rasfat maxim.

O calatorie de afaceri poate insemna si o escapada pentru relaxare, iar Bucurestiul ofera optiuni diverse, potrivite tuturor cerintelor de petrecere a timpului liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here