Cheile Gradistei – un loc spectaculos, aproape de Bucuresti!

Publicat de

Categorii articol

Distribuie articolul

- Publicitate -

22 de vile si hoteluri, 5 restaurante si pub-uri, 16 sali de evenimente, 10 terenuri de sport, 2 centre spa si wellness, 50 de activitati sportive si agrement, unica baza privata de biatlon din lume, asta inseamna Cheile Gradistei, dupa cum se arata pe site-ul oficial.  Un complex turistic care, dintr-o pasiune, implicare si dorinta de a schimba traseele de schi fond si cele dedicate biatlonului, atrage numerosi turisti an de an.

Complexul este o afacere de familie, detinuta de sotii Dorina si Ovidiu Garbacea, inceputa in anul 1993.

Pasiunea pentru sport si libertatea resimtite pe partie au fost surse de energie pentru crearea acestui incredibil loc. Cel care detine aceste complex montan este fost campion la schi fond si antrenor al Lotului Olimpic. Asa se intelege de ce totul este atat de bine pus la punct pe partii.

Cheile Gradistei. Sursa foto: romaniaturistica.ro
Cheile Gradistei. Sursa foto: romaniaturistica.ro

Legat de ceea ce gasiti in Tara Branului, avem multe cuvinte de lauda. Si nu o spunem doar noi, ci miile de turisti care trec pragul vilelor si hotelurilor din Resortul Moieciu si Resortul Fundata. Desigur ca vor exista si nemultumiti, noi am citit cateva recenzii negative legate de promptitudinea serviciilor de masa sau curatenie. Insa, per ansamblu, veti pleca cu o impresie tare buna, in special privelistea de la Resortul Fundata este incredibila. Aveti adevarate panorame, deci fiti pregatiti de fotografii!

Cheile Gradistei: pista sportiva privata de biatlon – unica in lume

Piesa de rezistenta a Complexului turistic Cheile Gradistei Fundata este astazi un poligon de biatlon, unde au fost amenajate partii de schi fond. Aceasta este singura pista de biatlon omologata international din Romania, asta spune ceva despre implicare celor de aici. Competitii anuale nationale si internationale se tin an de an aici, posibile dotarilor de ultima ora.

Cheile Gradistei - un loc spectaculos, aproape de Bucuresti!
Competitie de biatlon. Sursa foto: https://www.facebook.com/pg/cheilegradistei/photos/?ref=page_internal

Activitati de recreere

Si asta nu este tot, in cadrul aceluiasi complex veti gasi numeroase activitati destinate a creste adrenalina. Escalada, ciclism, parc de aventura, excursii off road si tiroliana (in tandem cu 4 linii) sunt cateva dintre ele.

Cheile Gradistei - un loc spectaculos, aproape de Bucuresti!
Tiroliana in tandem. Sursa foto: https://www.facebook.com/pg/cheilegradistei/photos/?ref=page_internal

Tiroliana se afla la o inaltime de 50 de metri, iar cei care au curaj sa se echipeze vor parcurge o distanta de 500 de metri, cu privelisti minunate. Durata traseului este de 15 minute, iar tariful este de 70 de lei sau 50 de lei pentru grupuri de 20 de persoane.

- Publicitate -

Pentru un traseu off road ( pana la 4 persoane) de 2 ore si jumatate, turistii platesc 390 de lei. Ei pot merge pe drumuri de munte ca soferi sau ca pasageri.

Cheile Gradistei - un loc spectaculos, aproape de Bucuresti!
Terenurile de sport, Resort Fundata. Sursa foto: www.cheilegradistei.ro

Parcul de aventura se deschide, in principiu, in zilele calde, iar pe cele 3 trasee disponibile pot merge atat copii cat si adultii. Preturile sunt cuprinse intre 20 si 30 de lei de persoana.

Psionatii de drumetii pot pleca spre culmi de munte cu biciclete all-mountain, cross country sau downhill. Preturile difera in functie de timpul petrecut in natura si de tipul acestui mijloc de transport. Tarifele incep de la 15 lei si ajung la 250 de lei.

In Complexul Cheile Gradistei, o noapte de cazare, cu mic dejun poate costa o familie, alcatuita din 3 persoane( 2 adulti, 1 copil), 295 de lei.

Cheile Gradistei - un loc spectaculos, aproape de Bucuresti!
Cheile Gradistei – un loc spectaculos, aproape de Bucuresti!. Sursa foto: https://www.facebook.com/pg/cheilegradistei/photos/

De asemenea exista si o baza sportiva. Aici puteti juca handbal, fotbal si tenis, puteti lua lectii de dans, inot, fitness sau va puteti relaxa la spa.

Daca nu ati descoperit pana acum Cheile Gradistei va invitam sa petreceti cat mai curand cateva zile in natura, la altitudini de 1300 de metri.

Pentru a cauta cazare la Cheile Gradistei, intra aici sau foloseste formularul de mai jos:

Booking.com
- Publicitate -

Publicat de

Distribuie articolul