Doorie. Aplicatia romaneasca care ar putea revolutiona serviciile hoteliere. Turistii au un motiv de bucurie

0
814
Doorie. Aplicatia romaneasca care ar putea revolutiona serviciile hoteliere. Turistii au un motiv de bucurie
Doorie. Aplicatia romaneasca care ar putea revolutiona serviciile hoteliere. Turistii au un motiv de bucurie. Sursa foto: strat-up.ro

Doorie transforma camera de hotel intr-un loc confortabil, in care sa va simtiti ca acasa. Aceasta platforma mobila a fost creata special pentru pentru cei care sunt adesea oaspeti ai hotelurilor din intreaga lume. Aplicatia este 100% romaneasca si poate invata tot despre preferintele celor cazati.

Cum ar fi ca in camera de hotel sa gasiti florile preferate, un schimb de haine, temperatura ambientala cu care v-ati obisnuit acasa? Nu este doar un vis, totul este real cu ajutorul aplicatiei Doorie. Cu doar o simpla glisare a ecranului de la telofon puteti explora toate avantajele hotelurilor.

Doorie, o aplicatie 100% romaneasca

O asemenea idee intreprinzatoare apartine unei romance, pe numele Anca Goron, originara din Cluj-Napoca. Nimic nu este intamplator, fiindca Anca Goron este absolventa UTCN si a unui doctorat in Inteligenta Artificiala. Impatimita si a calatoriilor, tanara a putut avea propriile experiente cu serviciile hoteliere din peste 50 de tari. Asa i-a venit ideea ca acestea ar putea fi mult imbunatatite.

Doorie, aplicatia viitoarulul care va schimba total domeniul hotelier

Odata descarcata in telefonul mobil, aplicatia Doorie se poate utiliza foarte usor, navigand prin meniu. De exemplu, ca oaspete intr-un hotel x ales, puteti selecta preferintele pe care le aveti cu privire la camera in care va cazati. Temperatura, culoarea asternuturilor, parfumul din camera. Personalul hotelului pune la dispozitia clientilor inclusiv obiecte decorative preferate, poate o culoare anume. Desigur, puteti selecta si mancarea sau bauturile favorite, iar in momentul in care ajungeti la cazare sa gasiti tot ceea ce ati cerut prin aplicatie.

Potrivit Ancai Goron, citata de Gandul.info, Doorie este practic un asistent universal de calatorie.

„…Cu ajutorul aplicatiei, clientii pot cere hotelului partener informatii legate de camera, pot cere un meniu, daca sunt vegetarieni sau urmeaza un regim medical. (…) perne speciale, temperatura pe care o prefera in camera, daca vor un anumit tip de pat sau de saltea. De asemenea, pot cere sa li se puna la dispozitie incarcator de telefon, sa fie camera luminoasa, iar toate aceste solicitari se trimit hotelului astfel incat, la cazare, sa nu se mai piarda timp, iar clientul sa ceara atunci ce are nevoie.”

Doorie – disponibil in Google Play si Apple Store

Tanara a avut nevoie de 6 luni de zile pentru a crea acest concept, iar calatoriile i-au fost sursa de inspiratie.

,,…Ideea aplicatiei mi-a venit dupa ce am calatorit in peste 50 de tări si am fost cazata in diverse hoteluri si doream o sedere cat mai confortabila. Am dezvoltat aplicatia din economiile proprii”, a spus Goron.

Doorie poate revolutiona serviciile hoteliere cu siguranta, iar oaspetii hotelurilor au doar motive de bucurie pentru un asa ajutor de nadejde.

,,Cu un buton din aplicatie, clientii pot trimite hotelului partener comenzi legate de curatenie, de room service… Aplicatia retine istoricul clientilor si ce au comandat in alte hoteluri, preferintele lor, iar cu ajutorul unui algoritm se pot formula sugestii”, a explicat Anca Goron.

Aplicatia Doorie este disponibila in Magazin Play pentru Androidsi in Apple Store pentru iOS.

Doorie este castigatoare a competitiei de turism Gitex Future Stars din Dubai in anul 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here