,,Frozen Love” la Balea Lac. Iata ce ni se pregateste in anul Centenarului

0
1316
10 locuri romantice din Romania. Unde poti petrece romaneste de Dragobete
10 locuri romantice din Romania. Unde poti petrece romaneste de Dragobete: Balea Lac. Sursa foto: hotelofice.ro

In 2018 avem ,, Frozen Love” la Balea Lac. Aceasta este tematica de anul acesta, aleasa de cei care administreaza hotelul de gheata. Iarna aceasta, turistii sunt asteptati la 2034 de metri altitudine, pe Lacul Balea, intr-un decor feeric, cu multe grade in minus.,,Frozen Love'' la Balea Lac. Iata ce ni se pregateste in anul Centenarului

Administratorii s-au lasat inspirati de anul Centenarului si vor sa dedice magnifica constructie acestui eveniment. Restaurantul va fi numit ,,Regele Ferdinand I al Romaniei – Intregitorul”, iar camerele de gheata vor purta numele principalelor atractii turistice din Muntii Fagaras.

Constructiile de gheata de la Balea Lac vor primi nume inspirate din Muntii Fagaras

Vizitatorii curioasi sa afle cum este sa dormi intr-o incapere de gheata vor putea ,,ajunge” foarte usor pe Negoiu, in Castelul de Lut din Valea Zanelor, pe Lacul Avrig, la Cabana Podragu sau in Sibiu, la Muzeul Brukenthal. Tot ce au de facut este sa se ghideze dupa cateva simboluri artistic realizate in gheata. Aceasta calatorie in taramul de gheata ii conduce pe oaspeti catrea a doua zona interesanta, ce a complexului de igluuri. Ele vor purta nume precum ,,Poiana Neamtului”, ,,Rezervatia Arpasel” sau ,,Varful Moldoveanu”.

Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac
Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac

Lacul glaciar din judetul Sibiu atrage an de an mii de turisti, indiferent de luna din calendar. Drumul serpuit al Transfagarasanului este privilegiul de a conduce la inaltime pe care multi soferi doresc sa il experimenteze. Iar dentru pasionatii de drumetii este calea spre inima Masivului Fagaras, acolo sus, printre salbaticiunile padurilor si in aerul rarefiat.

Parfum cu miros de ,,Frozen Love”

In anul Centenarului, organizatorii promit multe surprize. Una dintre ele este ca cei care vor trece pragul hotelului de gheata de la Balea Lac vor primi cate un cadou. Acesta consta intr-un parfum, atat pentru femei cat si pentru barbati. Potiunea parfumata a fost creata de Astrid Friedrich si va purta, bineinteles, numele ,,Frozen Love”. Un adevarat suvenir care sa va aminteasca de acest loc.

Lucrarile la constructie inca nu au inceput. Artistii se vor putea apuca de cioplit atunci cand conditiile meteorologice vor permite. Neaparat multa zapada consistenta, lacul inghetat, un strat de peste 20 de centimetri si grade cu minus in termometre.

Potrivit organizatorilor, ca in fiecare an, Hotelul de Gheata de la Balea Lac, atractia Fagarasului, va putea fi deschis in preajma Ajunului de Craciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here