Hoteluri noi in Europa. Unde va cazati in anul 2019

Publicat de

Categorii articol

Distribuie articolul

- Publicitate -

Cu gandul la vacanta, cea de vara, desigur, listam hoteluri noi in Europa. Unitati de cazare speciale, care isi rasfata oaspetii, care au numeroase facilitati si care au trecut votul specialistilor de la Travel+ Leisure. Daca va doriti ca in vacanta urmatoare, pe continent, sa fiti rasfatati cautati pe site-urile oficiale pachetele de cazare potrivite.

Asadar, iata 5 hoteluri pe care sa le treceti in revista pe viitor, fie doar si din curiozitate:

Hotel Mamá, Malaga, Spania

Malaga are un nou Hotel Mamá, de altfel prima unitate de cazare din grupul de cafenele si restaurante cunoscute in Spania. Turistii care ii trec pragul se pot bucura de privelistea minunata a Plazei de Cort. Restaurantul ofera preparate frantuzesti, specialitati japoneze si spaniole. Cladirwa hotelului s eincadreaza frumos in peisajul orasului, dispune de 32 de camere si apartamente. Vizitarea piscinei de pe acoperis, spa-ul, cinematograful –unde oaspetii aleg filmul – fac din acest hotel un loc in care va cazati.

Site: https://www.hotelmama.es/.

Hoteluri noi in Europa: Quinta da Côrte, Douro, Portugalia

Valea Douro este o destinatie excelenta pentru impatimitii vinului de Portugalia. Quinta da Côrte este o fabrica de vinuri transformata in casa de oaspeti, cu o frumoasa panorama asupra peisajului din Valea Douro. Deconectare este cuvantul de ordine in incinta, totul – de la design, ambient, gazde va induce o stare de calm si relaxare. Iar vinul este unul dintre cele mai parfumate, podgoriile din aceasta vale fiind renumite la nivel international.

Site: http://quintadacorte.com/en/.

Vista Palazzo, Lacul Como

Daca nu ati vizitata inca Lacul Como, nu mai stati pe ganduri, nici nu stiti ce pierdeti! Un peisaj montan cu aer mediteranean si un mic orasel de munte fascinant. Proprietatea cu patru etaje, care a gazduit anterior o banca si birouri a fost transformata intr-un hotel de 18 camere. Dupa cum sugereaza si numele, Vista Palazzo are privelisti de-a lungul a ceea ce poate fi unul din cele mai frumoase lacuri din lume.  

- Publicitate -

Site: http://vistalagodicomo.com/en/.

Hoteluri noi in Europa: Raffles Europejski, Vasrsovia, Polonia

Dupa inchiderea pentru renovari, istoricul Hotel Europejski si-a deschis portile in luna mai. Renovarea care a durat 5 ani a dat hotelului un aspect modern, dar pastrand nota sa originala de secol al XVIII. Cand a fost deschis in 1857, hotelul a castigat repede reputatie printre artisti, iar Raffles onoreaza aceasta traditie cu aproape 500 de lucrari de la 120 de artisti polonezi. Merita o oprire pentru orice vizitator care viziteaza castele, palate si gradini pe faimoasa Calea Regala a orasului.

Site: https://www.raffles.com/warsaw/ .

Hotel Stamba, Tbilisi

Adjara Group au deschis in primavara Hotelul Stamba. Creativii se vor regasi aici, cladirea este o fosta tipografie. Interiorul bogat, eclectic a fost conceput de echipa Adjara; spatiile publice, cu canapele mici de catifea, o piscina pe acoperis si lucrari de arta. Restaurantul cu un aspect cubanez, cu banchete din piele si plante in ghiveci, ofera mancare locale cat si preparate internationale.

Site: https://stambahotel.com/.

- Publicitate -

Publicat de

Distribuie articolul