Last minute de mai. 6 oferte pana in 100 de euro de neratat pe care inca le mai poti prinde

0
2133
Last minute de mai. 6 oferte pana in 100 de euro de neratat pe care inca le mai poti prinde

Info Turism ne propun cateva variante de last minute de mai care nu trebuie ratate. Ofertele avantajoase, pana in 100 de euro, se leaga de minune cu minivacanta de Rusalii. Printre destinatiile cu preturi mai mult decat accesibile se afla Bulgaria, Grecia, Turcia sau Romania. Am facut si noi o selectie de 6 oferte pe care inca le mai puteti prinde daca va grabiti.

Bulgaria

Sunny Beach – 3 nopti – 50 de euro de persoana

Prima oferta este pentru vecinii nostri, la un hotel de 3 stele cu plecare pe 25 mai. O minivacanta de Rusalii binemeritata, daca vreti sa va bucurati si de valurile Marii Negre. Hotelul este amplasat la 150 de metri de plaja si aveti inclus in acest pret masa(all inclusive). Taxa de statiune, 1 euro pe zi, nu este inclusa in acest pret, iar transportul poate fi asigurat contra cost la cerere.

Last minute de mai. 6 oferte pana in 100 de euro de neratat pe care inca le mai poti prinde
Last minute de mai. 6 oferte pana in 100 de euro de neratat pe care inca le mai poti prindeȘ Sunny Beach, Bulgaria. Sursa foto: rosegardenomax.com

Balcic – 3 nopti – 50 de euro de persoana

3 nopti in frumosul Balcic, la un hotel de 4 stele, pot fi cadoul perfect pentru minivacanta de Rusalii. Plecare se face vineri, pe 25 mai, aveti micul dejun asigurat si acces la internet.

Balcic. Perla Bulgariei, de pe tarmul Marii Negre, are un farmec aparte
Balcic. Perla Bulgariei, de pe tarmul Marii Negre, are un farmec aparte. Sursa foto: Wikipedia.org

Last minute de mai: Turcia

Kusadasi – 4 nopti – 70 de euro de persoana

O alta oferta de nerefuzat este cea pentru Kusadasi, all inclusive(masa), cu plecarea pe 1 iunie. Cazarea este asigurata pentru 4 nopti la un hotel de 3 stele, iar tariful este 70 de euro. Hotelul este situat la 600 de metri de plaja si la o distanta de 6 kilometri de centrul statiunii Kusadasi.

Last minute de mai. 6 oferte pana in 100 de euro de neratat pe care inca le mai poti prinde
Last minute de mai. 6 oferte pana in 100 de euro de neratat pe care inca le mai poti prinde: Kusadasi, Turcia. Sursa foto: propertyinturkey.co.uk

Grecia

Nei Pori – 7 nopti – 90 de euro de persoana

Grecia este minunata in aceasta perioada, nisipul este cald, apa poate fi incercata de cei mai indrazneti, iar soarele va va face o piele de culoarea mierii. Daca aveti liber o saptamana, incepand cu 2 iunie, spunem ca merita sa verificati oferta de pe Info Turism. 7 nopti in Nei Pori, fara masa va scoate din buzunar doar 90 de euro de persoana. Masa si tranportul, cat si asigurarea medicala nu sunt incluse in pret. Asa cum este si taxa de statiune stabilita de guvern de la 1 ianuarie 2018, care poate varia in functie de stelele pe care le are hotelul.

Hakidiki – Sithonia – 3 nopti – 100 de euro de persoana

Adorati Insula Halkidiki? Daca aveti liber pe 25 mai puteti pleca intr-o mica vacanta in satul pescaresc Toroni, de pe bratul Sithonia in frumoasa Halkidiki. Tariful de 100 de euro de persoana este pentru cazare si demi pensiune la un hotel de 4 stele.

Halkidiki. O destinatie incredibila pentru vacanta ta in Grecia
Halkidiki. O destinatie incredibila pentru vacanta ta in Grecia. Sursa foto: restless.ro

Insula Evia – 7 nopti – 74 de euro de persoana

Daca nu ati fost pe insula Evia, acum aveti ocazia, din 5 iunie. Oferta last minute in Grecia pe aceasta insula va costa 74 de euro de persoana, fara masa si fara transport asigurat. Taxa de statiune, asigurarea transportului din alt oras, asigurarea medicala si biletul de ferry boat Glifa-Agiokampos-Glifa nu sunt incluse in pretul acesta.

Last minute de mai. 6 oferte pana in 100 de euro de neratat pe care inca le mai poti prinde
Last minute de mai. 6 oferte pana in 100 de euro de neratat pe care inca le mai poti prinde: Insula Evia, Grecia. Sursa foto: grecia.de-weekend.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here