Iubesti fructele de mare? Hai in cel mai renumit restaurant de midii si te poti delecta cu cele mai delicioase preparate

0
2705
restaurantul dalboka

Exista locuri ex. restaurantul Dalboka care din prima clipa cand le privesti, te indragostesti imediat de ele. Pentru multi iubitori de fructe de mare, unul dintre aceste locuri, este ferma de Midii langa orasul Varna, Bulgaria.

Descopera Restaurantul Dalboka si frumusetea locului

Restaurantul Dalboka ofera un meniu bogat in midii de mare proaspete, cultivate ecologic din
Marea Neagra, precum si varietate de feluri de mancare si specialitati din peste. Meniul opulent si delicios ar satisface chiar si gusturile celui mai pretentios client.
Apa de mare este atat de curata, locul este atat de calm si totul atat simplu si modest, incat iti veti dori sa revii aici cu orice ocazie.
Vizitarea acestui loc pe timpul iernii, cand exista mai putini turisti, va va permite sa va bucurati de liniste si mancare uimitoare.

Restaurantul de midii este situat langa frumosul golf Kaliakra, unde exista si ferma de midii. Aici sunt pastrate curate midiile culese din Marea Neagra. Restaurantul ofera o varietate de feluri de mancare preparate din midii si toate fructele de mare.
Proprietarii au ales aceasta portiune virgina de pe malul marii, deoarece este una dintre cele mai ecologice si curate zone din tara, iar mediul in care traiesc scoicile ar trebui sa fie foarte curat.
Prima ferma experimentala subacvatica a inceput sa functioneze in 1994, urmand ca in anul 2003 sa fie construita o ferma de suprafata.

Carnea de midie este de o calitate foarte ridicata fiind in aceasi timp foarte nutritiva si extrem de
scazuta in grasimi. Restaurantul ofera aproximativ 60 de tipuri de diferite feluri de mancare, inclusiv deserturi si supe.
Meniurile din fructe de mare din restaurantul Dalboka sunt foarte ieftine. Ferma este plasata pe o coasta de stepa, cu deschidere larga spre mare. Lipsa de plaje de nisip si apa de mica adancime, asigura o productie excelenta de midii.

Aici puteti gusta orice fel de mancare din midii, servite alaturi de un pahar de vin alb local delicios, si desigur, relaxandu­-va in briza litorala a zonei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here