Skate-park inaugurat la Sibiu. Este cel mai mare din tara, intrarea este gratuita, iar echipamentul este obligatoriu

Publicat de

Categorii articol

Distribuie articolul

- Publicitate -

Dupa cel mai mare resort din Romania – Zaga Zaga, tara noastra atinge un alt obiectiv – cel mai mare skate-park inaugurat la Sibiu. Skaterii din tara vor avea un ,,nou loc de joaca’’, cu trasee cu grade de dificultate diferite, care sa le puna la incercare miscarile. Potrivit autoritatilor locale, noul skate-park va fi inaugurat vineri, de la ora 13, in Piata Obor din Sibiu, intr-o locatie moderna, construita special pentru tineri.

Accesul in skate-park este permis celor cu role, skateboard-uri, trotinete si biciclete BMX/MTB. Intrarea este gratuita, zilnic, intre orele 08:00-22:00, anunta Primaria Sibiu.

Noul skate-park include opt ansambluri alcatuite din elemente prefabricate si elemente monolit din beton armat specifice, o parcare cu 70 de locuri, vestiar, trasee, zona pietonala piste, spatii verzi si loc de odihna.

Skate-park inaugurat la Sibiu: Regulament de ordine interioara

Important de specificat este faptul ca nimeni nu va intra fara echipament de protectie, astfel ca ,,sportivii’’ vor fi nevoiti sa aiba cotiere, casti, genunchiere. Varsta minima a celor care pot intra in skate-park este de 6 ani, desigur, cu acordul parintilor si sub supravegherea acestora.

In cadrul complexului a fost amenajata si o zona de odihna dedicata atat sportivilor cat si insotitorilor. Doar aici este permis consumul mancarii sau al bauturilor nealcoolice.

Din cadrul regulilor de ordine interioara este si cea legata de animalele de companie, care nu sunt acceptate in complex. Accesul in cel mai mare skate-park din Romania va fi gratuit, insa cei care nu respecta regulile vor primi amenzi, se mai arata in comunicat.

,,Complexul este un loc public, accesul fiind asigurat cu respectarea nelimitativa a regulilor de securitate, conduita si respect reciproc, regasite in prezentul regulament. Accesul cu vehicule si autovehicule (autoturisme, autoutilitare) este permis doar practicantilor care au la acel moment in posesie echipamentul (bicicleta, trotineta, skateboard, role) destinat activitații sportive”, se arata in regulament.

- Publicitate -

Accesul in parcarea complexului, cu un numar de 70 de locuri, va fi posibil doar celor care au echipament, administratia urmarind sa evite supraaglomerarea.  

,,Cu acordul administratorului (care va fi Serviciul de administrare a domeniului public si privat – n.r.), complexul poate gazdui organizarea unor evenimente, cursuri sau competitii de profil, de catre ONG-uri sau alte persoane fizice sau juridice”, se mai arata in propunerea de regulament.

Skatepark-ul din zona targului Obor este o lucrare realizata de catre SC Sport Play Systems SRL. Cu o valoare contractuala de 4,55 milioane de lei, noul skatepark are dimensiuni considerabile, comparativ cu celelalte asemenea parcuri, masurand aproape 10.500 de metri patrati.

- Publicitate -

Publicat de

Distribuie articolul