Surpriză de la CFR pentru cei care merg la munte în perioada următoare

0
674
FOTO: CFR Călători/Facebook
FOTO: CFR Călători/Facebook

Reprezentanții CFR Călători au anunțat că vor introduce Trenurile Zăpezii. Acestea vor circula de la începutul anului până pe 28 februarie. De asemenea, vor avea reduceri semnificative biletele pe rutele care au destinație, plecare sau tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroșani (pentru stațiunile Straja și Parâng) și Piatra Neamț.

Astfel, vor fi reduceri de 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc, Petroșani și Piatra Neamț.

25% reducere vor fi în zilele de vineri, sâmbătă, duminică și sărbători legale, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu punct de sosire/plecare în/din stația Petroșani cu trenurile IR 1728 și IR 1729 Caracal-Târgu Jiu-Petroșani și retur.

Reduceri între 31% și 56%  vor fi zilnic, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

Pe ruta București – Piatra Neamț preţul biletului cu această ofertă este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru Constanța – Petroșani preţul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai puţin față de prețul întreg.

Începând de săptămâna trecută, CFR Călători a pus la dispoziție și un vagon dedicat transportului de schiuri și biciclete. Un astfel de vagon are 20 de locuri pentru schiuri sau biciclete și 20 de locuri pentru călători. De asemenea, există și un spațiu bar-bistro.

Vagonul ar urma să fie disponibil, pe mai multe rute, la cerere. Un bilet dus-întors pentru schiuri sau biciclete și un pasager pe o rută București – Brașov va costa 60 de lei.

Reprezentanții CFR Călători anunță că are la dispoziție 14 vagoane destinate transportului de schiuri și biciclete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here