Therme Bucuresti – Cel mai luxos centru termal din Europa

0
2642
therme bucuresti

Incepand 14 ianuarie un paradis tropical, cunoscut sub numele de Therme Bucuresti, la doar zece minute distanta de capitala, a fost deschis publicului. Aici te vei putea bucura de viata, indiferent cat de tanar sau batran esti, deoarece exista diferite zone de agrement pentru toata lumea. Conceptul este unic in Romania si in Europa.

Therme este o oaza unica, care impleteste beneficiile apei termale naturale, cu divertismentul modern si relaxarea. Centrul este impartit in trei sectoare majore, fiecare dintre ele cu o tema specifica.
The Palm, dupa cum ii spune si numele, este o zona dedicata de relaxare printre 500 de palmieri, cea mai mare gradina de acest tip din Europa. Palmierii sunt adusi din sase tari; tot aici se afla si „Arborele intelepciunii” – o specie de smochin nativ din India.
Zona Elysium este proiectata pentru saune termice si pentru cei care doresc sa se bucure de un masaj relaxant.

Al treilea sector este centrul de divertisment – Galaxy zona cu topogane si piscina cu valuri de – cea mai mare din Romania.
Investitia in acest proiect ajunge la aproximativ 50 de milioane de euro.
Therme Bucuresti nu este doar un centru termic, dar gazduieste, de asemenea, cea mai mare gradina botanica din Romania cu aproximativ 800.000 de plante. De acum, Bucurestiul va avea o alta atractie turistica majora si noi avem inca un motiv excelent pentru a vizita acest oras fascinant.

Therme Bucuresti este o evadare zilnica intr-un paradis tropical, un centru care ofera o gama larga de optiuni de relaxare, wellness si de divertisment, pe tot parcursul anului.
Therme Bucuresti este cel mai mare centru de acest tip din Europa si, de asemenea, o minune arhitecturala. Designul sau combina frumusetea arhitecturii moderne si ingineria, cu elemente naturale. Apa termala este pompata de la 3.100 de metri adancime si este folosita pentru 8 piscine si 16 tobogane de apa.

Cel mai mare complex SPA din Europa a atras deja atentia lumii: la nici o luna de la inaugurarea sa, New York Times l-a numit Huge New Thermal Bath-And-Spa si alte publicatii internationale recunosc unicitatea sa.
Oamenii au iubit baile termale, inca de pe vremea cand romanii au descoperit discovered how much they enjoyed a nice soak in their public baths.

Poate e senzatia de lux sau poate e rasfatul si relaxarea, caci oamenii inca le iubesc si se bucura de o baie fierbinte intr-un spa termal. Si ai putea crede ca un spa normal ar aduce toate aceste beneficii, insa in zilele noastre oamenii  doresc mai multa extravaganta.

Cu aceasta idee in minte, dezvoltatorii si-au propus sa deschida cel mai mare centru thermal din Europa, in zona de nord a Bucurestiului. si au reusit sa faca acest lucru: Therme Bucuresti este acum simbolulul spa-urilor de lux din Europa.

Preturi si orele de deschidere
Fiecare dintre cele trei zone are preturi unice, in conformitate cu o anumita perioada de timp: 3,5 ore, 4,5 ore si o zi. Se aplica reduceri pentru studenti si seniori.
Preturile in zona Galaxy incep de la 39 lei.
Un acces de o zi la The Palm este 64 lei pentru adulti. Cea mai mare taxa este pentru o zi in zona Elysium – 83 lei/adult.

Descopera cel mai luxos centru termal din Europa – Therme Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here