Topul celor mai ieftine city break-uri din următoarea perioadă

0
1296
FOTO: Mariano Mantel/Flickr (creative commons)
FOTO: Mariano Mantel/Flickr (creative commons)

În cazul în care vreți să mergeți în vacanță, noiembrie este luna în care găsiți cele mai ieftine bilete de avion, potrivit unei analize Vola.ro. Cel mai ieftin city break pentru luna viitoare este la Roma. Pentru un pachet cu bilete de avion dus-întors și două nopți de cazare plătiți 119 euro.

Pentru același tip de pachet plătiți 139 de euro pentru un city break la Milano, 149 de euro pentru o excursie la Bruxelles și 169 de euro pentru Londra.

Dacă nu doriți și cazare în pachet, puteți alege bilete de avion ieftine cuprinse între 10 și 60 de euro. Pentru bilete de avion mai ieftine de 20 de euro, turiștii pot alege să călătorească la Bruxelles (de la 10 euro), Milano (de la 16 euro), Roma (de la 18 euro) sau Bologna (de la 18 euro).

Mai sunt incluse și orașele Londra (de la 20 de euro), Veneția (de la 24 de euro), Paris (de la 38 de euro), Barcelona (de la 44 de euro) și Madrid (de la 58 de euro). Mai multe detalii găsiți AICI.

Ce trebuie să vizitezi la Roma, în cel mai ieftin city break

Capitala Italiei are câteva obiecte turistice care nu trebuie ratate, mai ales dacă mergi pentru prima dată. Trebuie să vedeți neapărat Muzeul Vaticanului, Colosseum-ul, Fântâna Trevi sau Basilica Santa Maria Maggiore. Pentru un tur al celor mai importante obiective turistice puteți alege un autobuz supraetajat.

Turul cu autobuzul durează aproximativ două ore, există 8 stații, iar prețul excursiei este de aproximativ 30 de euro de persoană.

De asemenea, puteți alege să descoperiți frumusețile Romei într-un mod inedit, pe un Segway. Turul pe două roți, cu un ghid audio în căști, costă în jur de 71 de euro de persoană, iar numărul maxim de persoane care pot participa într-un grup este de 8.

Mai puteți alege și un tur nocturn în care vă sunt prezentate părțile întunecate ale Romei, cu povești și legende înfricoșătoare din istoria orașului. Acest tur durează aproximativ 90 de minute, iar prețul este de aproximativ 35 de euro de persoană.

FOTO: Mariano Mantel/Flickr (creative commons)
Rome Skyline
Castel Sant'Angelo, Roma, Italia
Piazza Navona , central Rome’s elegant showcase square.
Piazza di Spagna and Trinità dei Monti, panoramic hdr - Rome, Italy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here