Un nou zbor ieftin spre un oraș superb din Europa

0
1079
FOTO: Wikimedia Commons
FOTO: Wikimedia Commons

Wizz Air a anunțat că va introduce începând cu luna martie 2017 o nouă cursă din Capitală spre un oraș turistic din sudul Italiei.

Este vorba de despre Lamezia Terme. Prețul unui bilet începe de la 99 de lei, cu toate taxele incluse. Cursele București – Lamezia Terme vor fi joia și duminica.

Wizz are încă şapte rute care aşteaptă să înceapă până la sfârşitul anului 2016 şi începutul anului 2017, care includ destinaţii excelente precum Tenerife, Hanovra, Billund şi Lamezia Terme din Bucureşti, Paris Beauvais şi Veneţia Treviso din Craiova, dar şi Londra Luton de la cel mai nou aeroport WIZZ din Satu Mare, au mai adăugat reprezentanții companiei.

În 2016, operatorul aerian a anunțat că va zbura pe 28 noi rute care leagă România de restul Europei, inclusiv o rută internă între București și Cluj Napoca.

Wiz Air a transportat în ultimul an peste 5 milioane de pasageri din și spre România. Compania are în plan creșterea flotei la 20 de aeronave până la sfârșitul anului acesta.

Tot în ceea ce privește zborurile, Blue Air a făcut primele zboruri dintre Cluj, Iași și Timișoara. Prețurile biletelor încep de la 89,99 de lei. Biletul include gratuit un bagaj de mână în limita a 10 kilograme, un bagaj de cală în limita a 32 de kilograme și un snack pe timpul zborului. De asemenea, începând cu 30 octombrie vor fi zboruri Blue Air și între București și Cluj.

În ceea ce privește călătoriile cu avionul în Europa, conform unei analize Vola.ro, biletele de avion cu plecare în luna noiembrie sunt în medie cu 30% mai ieftine decât în restul anului. Cele mai ieftine zboruri sunt către Roma, Milano și Berlin, prețurile începând de la 10 euro pentru zborul dus-întors.

Cele mai ieftine city break-uri sunt la Roma, Veneția și Milano, prețurile începând de la 119 euro/persoană pentru biletul de avion și 2 nopți de cazare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here