Vacanțe fără griji cu carduri de debit avantajoase

0
368

E minunat să plănuiești o vacanță – de la alegerea destinației, cazării, transportului, la planul obiectivelor de vizitat și a experiențelor pe care vrei să le trăiești acolo – totul e organizat în cel mai mic detaliu.

Pregătirea unei vacanțe ar trebui să fie o experiență la fel de plăcută ca vacanța în sine, motiv pentru care preferi să poți efectua toate plățile premergătoare cât mai ușor, online, cu cardul tău. Dacă vrei să găsești servicii bancare mai potrivite stilului tău de viață și mai potrivite pentru pasiunea ta pentru călătorii, ar fi o idee bună să analizezi și oferta de carduri pentru persoane fizice de la Patria Bank.

Un card de debit util oricând

Cardul de debit de la Patria poate fi folosit oricând și oriunde în țară sau în străinătate, chiar și pentru cumpărăturile făcute pe internet. Pe lângă 0 lei taxă de emitere și 0% comision pentru plățile la comercianți, cardul de debit de la Patria Bank îți aduce o serie de avantaje.

Datorită flexibilității, poți alege cardul de debit care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Accesul la contul tău se face rapid și sigur, mai exact de la orice ATM sau comerciant din lume unde este afișată sigla Visa sau MasterCard.

Siguranța tranzacțiilor îți este asigurată de tehnologia CIP, iar tot ce înseamnă tranzacții online este asigurat prin tehnologia 3D Secure, de care beneficiezi gratuit.

Dacă nu vrei să cheltuiești mai mult decât ți-ai plănuit, mai ales în vacanță, când e ușor să pierzi șirul cheltuielilor, poți să îți personalizezi limita zilnică pentru ceea ce tranzacționezi prin ATM, EPOS și în e-commerce. De asemenea, poți să verifici statusul contului tău din orice loc în care ai conexiune la Internet prin Patria Online Banking.

În plus față de toate aceste avantaje, se adaugă faptul că poți solicita carduri suplimentare pentru a face mai ușor achiziții în vacanță, iar la transferul salariului la Patria Bank primești garantat reducerea dobânzilor avute pentru creditele Patria. De asemenea, ai parte de facilitatea overdraft prin care poți apela la o sumă echivalentă a până la 5 salarii.

La orice tip de card, nu există limită de tranzacții POS la comercianți. În ceea ce privește limita de retragere de la bancomat, aceasta variază de la un tip de card la altul, după cum urmează:

Card MasterCard Patria (lei) – 4.000 lei/zi
Card VISA Electron (lei) – 3.500 lei/zi
Card MasterCard Gold (lei) – 6.000 lei/zi
Card MasterCard Standard Euro – 1.500 EUR/zi

Dacă ai nevoie de schimbarea banilor în monede străine, este extrem de util să verifici cursul valutar oferit de Patria Bank, căci vei găsi valori avantajoase pentru tine.

Când ești în vacanță, focusul tău trebuie să fie relaxarea, expriemntarea de noi senzații, împlinirea viselor de o viață, nicidecum grija banilor de buzunar, de cazare ori de transport. Toate acestea ar trebui să fie ușor de plătit cu ajutorul cardului și doar cu anumite excepții să fie nevoie să porți la tine sume importante în numerar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here