Europa

Madurodam – incredibilul parc in miniatura din Olanda

Distribuie

Vrei sa vizitezi Olanda insa timpul nu iti permite sa treci prin toate orasele? Nu vrei sa ratezi nici un obiectiv touristic important? Atunci trebuie sa mergi in Parcul Madurodam.

Madurodam este unul dintre cele mai populare parcuri in miniatura din lume, situat in zona de Scheveningen, Den Haag (Haga). Parcul prezinta arhitectura incredibila a cladirilor din Olanda, la o scara de comparatie de 1: 25.

Toate lucrarile din Madurodam sunt foarte detaliate, acesta fiind unul dintre cel mai vizitate locuri din Olanda, de turisti din intreaga lume. Aeroportul Schiphol, Palatul Regal, biserici vechi din Olanda, Kanals, si chiar moara de vant De Gooyer  in miniatura, sunt prezentate in detaliu si foarte similare cu originalul.
Parcul tematic in miniatura Madurodam, este situat in Haga, la mai putin de o ora de la Amsterdam si in apropierea campului de lalele.

Parcul interactiv este locul ideal pentru a descoperi ce face Olanda atat de unica intr-un timp scurt – un tur complet dureaza aproximativ 2 ore.

Madurodam va prezinta toate povestile olandeze relevante din spatele cladirilor in miniatura, prin multimedia si numeroase instalatii interactive. Campuri de lalele, piata de branzeturi, fabrica de pantofi din lemn, mori de vant, Palatul Pacii, si multe altele, le vei gasi in parcul tematic din miniatura!

Parcul in miniatura va ofera informatii despre obiectivele turistice importante, pe ecrane interactive touchscreen. Toate informatiile sunt disponibile in limba olandeza, engleza, germana, franceza, spaniola, rusa si chineza.
Sezonul turistic in parcul tematic din miniatura incepe de obicei, impreuna cu sezonul de flori din Olanda, dar parcul tematic este deschis tot timpul anului.

Taxa de intrare
Pentru a avea acces in parc, veti avea nevoie doar de cumpararea unui bilet de 15 euro, iar cu 45 de euro puteti achizitiona un pachet special pentru familii, care se aplica pentru 4 persoane.

Claudiu Pavel

Articole recente

Avantajele reclamelor luminoase LED pentru a atrage mai mulți clienți la hotelul tău

Când te gândești să îți promovezi hotelul într-un mod care să atragă atenția, o reclamă…

acum 6 zile

Ce atracții turistice ne așteaptă în Sfântu Gheorghe, o bucată din paradisul natural al Deltei Dunării

Situată în inima Deltei Dunării, localitatea Sfântu Gheorghe reprezintă un veritabil paradis natural, cu peisaje…

acum o lună

11 lucruri extrem de utile într-un birou, fie el acasă sau la muncă

Într-un mediu de lucru modern, eficiența și productivitatea sunt adesea determinate de modul în care…

acum o lună

Ghid pentru montarea corectă a unui cârlig de remorcare la mașină: instrucțiuni pas cu pas pentru Skoda Octavia 2 și Opel Astra H

Dacă sunteți proprietar de Skoda Octavia 2 sau Opel Astra H și doriți să vă…

acum o lună

Ghidul complet pentru alegerea mulinetei potrivite pentru pescuitul la crap

Pescuitul la crap este o activitate iubită de mulți pescari, care aduce bucurie și satisfacție…

acum o lună

Transformarea convenționalului în confort digital: sistemul de apartament cu camere WiFi și videointerfon

În era tehnologiei avansate, casele noastre devin din ce în ce mai inteligente, oferind nu…

acum o lună