Acasă Sfaturi practice

Sfaturi practice

Vacanță de vis – hoteluri în întreaga lume

Cum să uiți complet de agitația orașului? Locurile protejate plus arhitectura autorului, sunt o tendință pentru călători.

Ce sa vizitezi gratuit in Paris

Vrei sa vizitezi capitala Frantei, dar iti este teama ca totul va fi prea scump? Sa stii insa ca este posibil sa faci o serie de activitati si vizite gratuite si vei fi uimit sa vezi ca nu trebuie sa cheltuiesti nimic!

Cum folosești glafurile în amenajarea unui living modern

În livingurile amenajate în stil modern, elementele protagoniste pot apărea din locuri ușor de trecut cu vederea.

Velopa.ro – Stai acasa si comanda in siguranta anvelope...

Ne aflam in plina pandemie de coronavirus si este important sa te protejezi cat mai bine pentru a nu te imbolnavi.

4 moduri de a petrece concediul de vara

Concediul din sezonul estival este cel mai asteptat. Si pe buna dreptate, temperaturile prietenoase si zilele lungi iti ofera numeroase optiuni de divertisment si relaxare.

Cum se poartă astăzi vestimentațiile din anii 90?

Fotografiile din lookbook-uri proaspete nu se distinge de ilustrațiile dintr-un manual de istorie școlară sau de imaginile statice ale spectacolelor lui Nirvana, Spice Girls și alții, doar că în loc de o țigară în mână și o brățară la încheietura mâinii, ai un cocktail de detoxifiere și un ceas „cu creier”.

Care sunt variantele de sport pe care poti sa...

Sportul este foarte important pentru a avea o sanatate buna si pentru a beneficia de un corp frumos si puternic

Cinci motive sa iti rezervi un sejur la Mercure...

Sa asculti vocea orasului prin fosnetul neclintit al naturii, prin cladirile ce se ivesc navalnic la fiecare pas, prin aromele culinare ce bine descriu caracterul viguros al locuitorilor sai

Se pot recupera banii pe biletele de avion pentru...

Nu puține sunt cazurile în care o cursă de avion este amânată sau anulată. În aceste cazuri, pasagerii au de suferit nu doar pierderea sumei de bani pe care au plătit-o pe bilet, ci și întârzieri în vacanță, contracte pierdute sau probleme la locul de muncă.