Disneyland Paris sărbătorește cu fast aniversarea de 30 de ani

Cel mai popular parc tematic din Europa marchează cel de-al 30-lea an de existență cu stil, printr-o serie întreagă de parade, trasee noi și costume de personaje celebre. Disneyland Paris și-a început aniversarea cu spectacole noi, dulciuri delicioase și o mulțime de alte atracții speciale. Iată ce surprize a pregătit vizitatorilor:

Parade și spectacole

Castelul Frumoasei Adormite, proaspăt renovat, îi așteaptă pe turiștii din întreaga lume. După 12 luni de reamenajări minuțioase, parcul îi va primi pe vizitatori cu spectacole noi, respectiv Dream și Shine Brighter.

Peste 30 dintre cele mai populare personaje Disney vor urca pe scenă în costume strălucitoare, concepute special pentru a marca aniversarea parcului, acompaniate de o coloană sonoră captivantă, A World That Lights Up. De asemenea, a revenit și Disney Illuminations, cu proiecții de lumină, muzică și artificii în jurul castelului.

Pentru o perioadă limitată de timp și dacă vremea o va permite, vizitatorii se pot delecta și cu un nou pre-show numit Disney D-Light. Un roi de drone va zbura în jurul castelului, în sincronizare cu luminile și muzica, pentru a crea un „30” pe cer.

Plimbări și atracții de neuitat la Disneyland Paris

Pentru cei care prețuiesc un selfie reuști, noua instalație Gardens of Wonder de la baza castelului este locul idel pentru instantanee de neuitat. Aici sunt organizate 10 grădini tematice, cu 30 dintre cei mai populari eroi, prințese, dar și răufăcători de la Disney și Pixar.

Spre deosebire de instalațiile anterioare, toate lucrările de artă realizate manual au elemente în mișcare ce ajută la aducerea personajelor la viață. Fanii Marvel vor dori totuși să aștepte până la vară, când campusul Avengers se va deschide în parcul Walt Disney Studios.

Mai mult, cele două atracții principale sunt experiența de 360 de grade, dedicată lui Spider-Man și o plimbare „hiper-frenetică” cu Iron Man.

Dulciuri și articole aniversare

Peste 60 de alimente și băuturi noi au fost create pentru a sărbători aniversarea Disneyland Paris, de la înghețată și prăjituri până la cocktail-uri și smoothie-uri.

Diferite opțiuni sunt disponibile în restaurante, cărucioare cu mâncare și snack-baruri din jurul parcurilor, precum și în interiorul hotelurilor Disney. Majoritatea cărucioarelor cu mâncare și snack-bar-urilor vor transporta acadele în formă de Mickey, în glazură de culoarea mov, în timp ce restaurantele tip bufet vor oferi macarons speciale, cu logo-ul celei de-a 30-a aniversare.

De asemenea, peste 350 de articole aniversare au fost concepute pe parcursul a 18 luni, pentru a marca evenimentul cu mult fast. Vizitatorii vor putea achiziționa de la haine, la jucării și articole pentru casă. Urechile emblematice de Mickey și Minnie Mouse au fost schimbate și sunt disponibile în albastru strălucitor, negru și auriu.

Parcul a anunțat și o colaborare cu Stella McCartney. Designerul britanic a creat primul costum cu pantalon al lui Minnie, precum și un nou tricou în ediție limitată pentru a sărbători Ziua Internațională a Femeii.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole