Cum a transformat omul de afaceri Mohammad Murad hotelurile Panoramic și Belvedere. Urmează Amfiteatru

După o investiție de aproape 50 de milioane de euro, unul dintre cele mai apreciate locuri de pe litoralul românesc, Complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere, se redeschide pe 1 august cu o nouă față.

Noua denumire dată de Mahommad Murad este Phoenicia Blue View, iar complexul era foarte căutat mai ales de străini în perioada lui de glorie. Președintele Phoenicia Hotels a creat in stațiunea Olimp 3.000 de locuri de cazare, care includ, in afară de Complexul Amfitateru-Panoramic-Belvedere, Majestic Olimp și Craiova, care vor intra în renovare curând.

Noul complex deține 800 de camere de patru stele, din care 500 de camere sunt deschise din luna august, 4 piscine, din care 2 pentru copii, dotate cu tobogane, 4 restaurante, o cofetărie, o terasă orientală și o piațetă luxoasă. Turiștii din stațiunea Olimp, dar și cei de pe întreg litoralul românesc sunt așteptați cu spectacole de stradă originale. Momentan hotelurile Panoramic și Belvedere s-au redeschis, iar până la sfârșitul sezonului se va deschide și Amfiteatru, informează financialintelligence.ro.

Complexul a fost renovat în condiții speciale, însă într-un timp record, de doar 9 luni. Pentru a se asigura că toate merg bine și că echipa este în siguranță, Murad s-a izolat alături de echipa sa pe șantier pentru a impulsiona renovările.

„Investiția în acest complex, care va avea 1.200 de camere ce vor cumula 3.000 de locuri, se va ridica la 40 de milioane de euro, incluzând și costurile de achiziționare a hotelurilor. Va fi un resort de patru stele plus all inclusive”, a declarat în primăvara anului trecut Mohammad Murad, scrie profit.ro.

Phoenicia Hotels, care deține 15 hoteluri de 3, 4 și 5 stele, care împreună au o capacitate de 10.000 de paturi, este unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din țara noastră.

O săptămână petrecută în complex ar costa aproximativ 700 de euro, cu o reducere de 40% în luna septembrie.

În vecinătatea Complexului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere se află și Majestic Olimp și Craiova, care urmează să fie și ele renovate de același proprietar. Toate cele 5 hoteluri vor fi reunite în cel mai mare resort din sudul litoralului, care curpinde 85.000 de metri pătrați.

„Am schimbat totul la acest complex: de la instalații sanitare și electrice la fațade. Încercăm să conservăm cât mai mult din fațadele de odinioară, din ceea ce a făcut ca acest complex să fie numit << perla litoralului românesc >> . Materialele folosite, cum ar fi marmura, gresia și faianța, sunt de cea mai bună calitate, fiind importate din Italia”, a spus Leonard Buianu, directorul Phoenicia Hotels, informează ziare.com.

Muhammad Murad deține aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe litoralul românesc, inclusiv în Mamaia și Năvodari. Iar de curând a preluat hotelul Lido din București de la frații Micula, având înainte alte 3 hoteluri în capitală, care funcționează sub emblema Phoenicia Hotels. În ultimii 10 ani, omul de afaceri a construit aproape 2.000 de locuințe în București și Constanța.

Mai mult decât atât, noul proprietar al complexului îi vrea invitați de onoare pe la redeschidere pe toți cei care au contribuit la asamblarea celui mai luxos complex de pe litoral din anii 1970.

„Dacă tatăl, bunicul, străbunicul sau vreun cunoscut de-al dumneavoastră au participat activ la construcția sau amenajarea ansamblului hotelier Amfteatru-Belvedere-Panoramic, între anii 1970-1971, ne-ar face mare plăcere să i se comunice că ne dorim să participe la Marea Deschidere, ca invitat de onoare!”, au anunțat reprezentanții grupului Phoenicia, scrie profit.ro.

Sursa imagini: pagina Facebook Amfiteatru Belvedere Panoramic

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole