Vacanță la Disneyland. Top cele mai avantajoase oferte

0
921
Vacanță la Disneyland FOTO: David Jafra/Flickr (creative commons)
Vacanță la Disneyland FOTO: David Jafra/Flickr (creative commons)

Cei care vor să-și petreacă o vacanță la Disneyland Paris, în cuplu sau împreună cu cei mici, au câteva oferte destul de atractive. De exemplu, în această perioadă, cea mai avantajoasă ofertă pornește de la 189 de euro.

În acest preț intră biletele de avion dus-întors, cazarea trei nopți la un hotel de 4 stele, care se află la aproximativ 2 kilometri de parcul de distracții. Detalii găsiți – AICI.

Dacă vreți un hotel și mai aproape pentru vacanța la Disneyland puteți alege, la același preț, un hotel de 3 stele. Vă sunt oferite în acest pachet biletele de avion și cazare trei nopți. Detalii găsiți – AICI.

La 199 de euro puteți rezerva un aparthotel. Acesta are avantajul nu doar că se află aproape de Disneyland Restort Paris, dar gara RER Val d`Europe e doar la 50 de metri și puteți ajunge direct și în centrul Parisului.

Oaspeții acestor apartamente beneficiază la tarife reduse la un restaurant partener, care se află la doar 200 de metri de proprietate. Detalii găsiți – AICI.

În parcul de distracții te așteaptă Mickey Mouse, Minnie, Donald Duck și restul personajelor lui Walt Disney. Foarte important, dacă mergi în vacanță la Disneyland, să nu uiți să iei ghidul parcului și programul distracțiilor.

În Disneyland Paris sunt cinci „ținuturi fermecate”, cinci zone de producție, unde poți descoperi secretele celui mai mare studio de film, activități pentru întreaga familie, pentru cei mai tineri sau pentru amatorii de senzații tari, plus peste 40 de puncte gastronomice pentru gustări rapide sau o masă de tip bufet suedez.

Aici vei găsi un loc magic pe gustul tău, iar experiența va fi de neuitat nu numai pentru cei mici, ci și pentru părinții care aleg o vacanță la Disneyland.

Prețurile pentru intrarea în parc nu sunt incluse în pachetele de vacanță. Pentru un bilet valid o zi într-un singur parc plătește 65 de euro, iar pentru copii între 3 și 11 prețul este de 59 de euro. Pentru o zi în două parcuri adulții plătesc în jur de 80 de euro, iar pentru copii un bilet costă 74 de euro.

În funcție de cât durează vacanța la Disneyland, puteți alege și un abonament pe mai multe zile. Unul pe 3 zile costă 139 de euro pentru un adult și 126 de euro pentru copii.

Fotografia principală: David Jafra/Flickr (creative commons)

Disneyland Hotel - Disneyland Paris
Disneyland Paris 080
Disneyland Paris 097
Disneyland Paris 076

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here