Madurodam – incredibilul parc in miniatura din Olanda

Vrei sa vizitezi Olanda insa timpul nu iti permite sa treci prin toate orasele? Nu vrei sa ratezi nici un obiectiv touristic important? Atunci trebuie sa mergi in Parcul Madurodam.

Madurodam este unul dintre cele mai populare parcuri in miniatura din lume, situat in zona de Scheveningen, Den Haag (Haga). Parcul prezinta arhitectura incredibila a cladirilor din Olanda, la o scara de comparatie de 1: 25.

Toate lucrarile din Madurodam sunt foarte detaliate, acesta fiind unul dintre cel mai vizitate locuri din Olanda, de turisti din intreaga lume. Aeroportul Schiphol, Palatul Regal, biserici vechi din Olanda, Kanals, si chiar moara de vant De Gooyer  in miniatura, sunt prezentate in detaliu si foarte similare cu originalul.
Parcul tematic in miniatura Madurodam, este situat in Haga, la mai putin de o ora de la Amsterdam si in apropierea campului de lalele.

Parcul interactiv este locul ideal pentru a descoperi ce face Olanda atat de unica intr-un timp scurt – un tur complet dureaza aproximativ 2 ore.

Madurodam va prezinta toate povestile olandeze relevante din spatele cladirilor in miniatura, prin multimedia si numeroase instalatii interactive. Campuri de lalele, piata de branzeturi, fabrica de pantofi din lemn, mori de vant, Palatul Pacii, si multe altele, le vei gasi in parcul tematic din miniatura!

Parcul in miniatura va ofera informatii despre obiectivele turistice importante, pe ecrane interactive touchscreen. Toate informatiile sunt disponibile in limba olandeza, engleza, germana, franceza, spaniola, rusa si chineza.
Sezonul turistic in parcul tematic din miniatura incepe de obicei, impreuna cu sezonul de flori din Olanda, dar parcul tematic este deschis tot timpul anului.

Taxa de intrare
Pentru a avea acces in parc, veti avea nevoie doar de cumpararea unui bilet de 15 euro, iar cu 45 de euro puteti achizitiona un pachet special pentru familii, care se aplica pentru 4 persoane.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole