Parcuri acvatice in Bucuresti si imprejurimi. Top 5 cele mai bune locuri pentru inot

Soarele a pus stapanire peste capitala, asa ca am profita de fiecare secunda pentru o escapada in parcuri acvatice in Bucuresti si imprejurimi. De acord? Daca si dumneavostra nu gestionati prea bine timpul liber si bugetul pentru o vacanta ca la carte, nu fiti pesimisti. ,,Oraselele acvatice’’ sunt intotdeauna varianta cea mai distractiva pe care o puteti incerca in mediul urban. Daca va doriti o zi de balaceala, sauna, sesiuni de canoe ori salturi in apa, iata top 5 cele mai bune locuri pentru inot.

Divertiland

7, vine vara la Divertiland! Nu aveti cum sa nu fi ajuns vreodata in unul dintre cele mai vechi parcuri din Bucuresti – a fost deschis in anul 2012. Cu cei 42.000 de metri patrati, nu prea aveti cum sa va plictisiti.

Zonele de atractie sunt: Los Petitos( copii intre 3 si 12 ani), Elephant Springs, Hippo Pool, Arena Del Sol, Los Turbos, plaja de 3000 de metri cu nisip, Rainbow Tower, Kilimanjaro, Cascada, Lazy River, Splash Attack, VIP Gazebos.

O alta atractie este piscina cu valuri de pana la 1200 de metri, pare-se singura de acest gen din capitala. Super Paradise este noua zona de divertisment cu piscine olimpica si servicii VIP.

Pentru eventuale accidente, parcul acvatic are si o unitate de prim-ajutor. 

Adresa: Strada Divertismentului 1, Chiajna 077040

Program: de luni pana duminica, intre orele 10-20

Telefon: 021 9446

Site: https://www.divertiland.ro

Parcuri acvatice in Bucuresti si imprejurimi: Waterpark

Vizitati orasul distractiei fara sfarsit – Waterpark, situat in Otopeni. Este cu siguranta locul in care toata familia se va simti bine pe asa temperaturi. Acest parc acvatic s-a deschis in anul 2004 si de-a lungul anilor a iesit in evidenta prin facilitatile create. Parcul acvatic se intinde pe o suprafata de 40.000 de metri patrati si are o capacitate de pana la 5.000 de persoane. Ce gasiti aici? 10 piscine, 1 rau imprejurul Muntelui Distractiei, 30 de tobogane, umbrele, teren de volei si fotbal,  zona dedicate copiilor, zona de mancare si zona VIP.

Adresa: Calea Bucurestilor 255, Otopeni 075100

Program: luni-vineri, intre orele 10-20, toboganele sunt deschise intre ora 10 -18.

Telefon: 0731 111 131

Site: https://www.waterpark.ro/.

Therme

Este poate unul dintre cele mai vizitate parcuri acvatice din Buresti, atat pe timp de iarna cat sip e timp de vara. Incadrat la categoria centru wellness, Therme Bucuresti reuseste sa ii atraga pe cei mici cu numeroase piscine, tobogane. Cei mari nu sunt uitati,  termale, sauna, zone de relaxare, zone de joaca pentru cei mici.

Adresa: Calea Bucuresti 1K, Balotesti 077015

Program: luni-joi si duminica, 9:30-23:30; vineri si sambata de la 9:30 pana la 00.

Telefon: 031 108 8888

Site: https://therme.ro/.

Parcuri acvatice in Bucuresti si imprejurimi: Acvamania

Temerarii, aventurierii, pasionatii de sporturile acvatice vor gasi ceea ce cauta la Acvamania. Amplasat pe lacul Mogosoaia, a fost construit cu modele pentru sarituri, caiac, catapultare, canoe, tobogane. In Romania, acest concept strain este unic, un loc catre care merita sa va indreptati vara aceasta.

Adresa: Park and Garden, Mogosoaia 075100

Program: in weekend, de la 10 la 19

Telefon: 0743 005 005

Site: http://www.acvamania.ro/.

Crangasi Aqua Park

Cunoscut drept Strandul Dambovita, parcul acvatic din Crangasi pune la dispozitie vizitatorilor 7 hectare cu plaje, terenuri de sport, tobogane, bazine olimpice, bazine pentru copii, piscine cu valuri. Pe langa acestea aveti acces la beach bar, un spatiu special amenajat pentru mancare si o parcare cu o capacitate de 1000 de locuri.

Adresa: Soseaua Virtutii, Bucuresti

Program: in fiecare zi de la 8 la 20.

Telefon: 031 436 1842

Site: http://www.crangasiaquaparc.ro/.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole