5 hoteluri in Copenhaga. Posibilitati de cazare in orasul de la Marea Baltica

Capitala daneza trebuie sa se regaseasca pe lista de city break-uri, iar pentru a veni in ajutor la cautarile legate de posibilitatile de cazare am selectat 5 hoteluri in Copenhaga. Castelul din Helsingør, Nyhavn – Portul Nou, o plimbare cu barca, Gradinile Tivoli si inca alte multe motive va pot aduce in tarile nordice. Au un farmec neintalnit in alte orase!

Steel House Copenhaga

Cine ar fi crezut ca un hostel poate arata atat de modern, poate avea piscina, centru de fitness, parcare  WiFi gratuit. Steel House este un exemplu de unitate de cazare adaptata secolului XXI, astfel ca nu doar studentii pot avea acces, da si cuplurile tinere sau un grup de prieteni, chiar si persoane de peste 30 de ani. Calatoria este scopul in sine, nu locul de cazare, atata timp cat acesta este unul curat, iar raportul calitate/pret este cel corect.

Aveti la indemana Gara Centrala si faceti doar 5 minute pana la Gradinile Tivoli, de la hotel. De altfel, Insulele Brygge se afla la 3,3 kilometri, iar Nyhavn este la 2,1 kilometri.

Tarif cazare: 1.055/ 2 persoane/  3 nopti/ camera twin(paturisuprapuse) /anulare gratuita.

Adresa: Herholdtsgade 6, 1605 Copenhaga, Danemarca.

Copenhagen Go Hotel,  2 stele

Go Hotel este unul dintre cele 5 hoteluri din Copenhaga care ar merita verificarea voastra, pe site-urile de profil. Daca nu suportati zgomotul, poate ca aceasta unitate de cazare nu este recomandata, fiind la 3 minute distanta de Aeroportul Copenhaga. Insa, facilitatile oferite nu seaman deloc cu ceea ce gasiti in Romania, in Danemarca este un alt nivel. Printre cele mai solicitate, parcare si acces la internet, gratuite.

Tarif cazare: 945 de lei/ 2 persoane/ 3 nopti/ camera dublasau twin/ anulare gratuita/ plata la proprietate.

Adresa: Gemmas Alle 203, 2770 Copenhaga, Danemarca.

5 hoteluri in Copenhaga: Hotel Viktoria, 3 stele 

Hotelul Viktoria se afla in cartierul plin de viata Vesterbro si este unul dintre locurile perfecte pentru turistii in cautarea muzeelor, evenimentelor culturale sau a magazinelor. La 300 de metri de hotel se afla si Planetariul Tycho, un loc de vizitat daca ii aduceti si pe cei mici. Hotelul pune la dispozitie camere spre inchiriere din anul 2011.

Tarif cazare: 1.270 de lei/ 2 persoane/ 3 nopti/ camera dubla/  nerambursabil.

Adresa: Viktoriagade 2, Vesterbro, 1655 Copenhaga, Danemarca.

City Hotel Nebo, 2 stele

Calatorii care cauta doar strictul necesar de la locul de cazare, City Hotel Nebo pare a fi locul potrivit. Pozitionarea langa Gara Centrala il face accesibil, asta daca calatoriti cu trenul. De asemenea Tivoli si piata principala a orasului se afla foarte aproape de hotel. O bila alba primeste Nebo pentru posibilitatea de a inchiria biciclete de la receptia hotelului. Un alt lucru care ne-a atras atentia este faptul ca acest hotel este non-profit, veniturile sunt donate oamenilor fara adapost.

Tarif cazare: 1.121 de lei/ 2 persoane/3 nopti/ camera cu baie comuna.

Adresa:Istedgade 6, Vesterbro,1650 Copenhaga, Danemarca. 

5 hoteluri in Copenhaga: Hotel Richmond, 3 stele

Un tur in forta de cumparaturi se aflape lista lucrurilor pe care sa le faceti in Copenhaga? Asta inseamna ca HotelulRichmond este o alegere buna, datorita amplasarii sale langa strada comerciala Strøget. Cei care ii calca pragul vor avea conexiune gratuita WiFi tot timpul sederii.

Barul hotelului este deschis nonstop, exista si un parc in apropiere daca va ganditi sa faceti jogging de dimineata – Parcul Ørsteds, iar cuplurile l-au notat cu nota 8,3.

Tarif cazare: 1.390 de lei/ 2 persoane/ 3 nopti/ camera dubla sau twin/ check in ora 15.

Adresa: Vester Farimagsgade 33, 1606 Copenhaga, Danemarca.

OTA: Tarifele sunt orientative, acestea pot varia, verificati site-ul fiecarui hotel sau cu ajutorul motoarele de rezervari turistice!

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole