Ești în vacanță și intenționezi să mergi într-un cazinou de lux? Iată ce trebuie să știi

În cazinourile de lux poate intra oricine respectă anumite coduri de îmbrăcăminte și de conduită. Nu îți cere nimeni un extras de cont la intrare, dar trebuie să știi cum să te comporți într-un asemenea loc.

Astfel, dacă mergi în vacanță într-o destinație unde există un cazinou exclusivist, urmează-ți curiozitatea de a vedea ce este înăuntru. Nu te obligă nimeni să joci sume mari, ci doar să respecți „regulile casei”.

Fiecare cazinou are propriul regulament. Punctele comune se referă în principal la principii de politețe, cum ar fi să te adresezi mereu civilizat personalului (fie că ești foarte fericit, fie că ești furios), să nu folosești telefonul la masa de joc (nici pentru a vorbi, nici pentru a da mesaje), să nu stai minute în șir la masă dacă nu ai de gând să pariezi.

Dacă vrei să cumperi jetoane, nu îi întinde bani dealerului. Pune-i pe masă, iar acesta va ști ce are de făcut. De asemenea, este bine să știi că nu e nevoie să mergi până la bar dacă vrei să bei ceva. Trebuie să faci doar un semn chelnerului sau chelneriței. Se lasă bacșiș și la cazino, de obicei până în 5%. Ai grijă să nu pui paharul pe masa de joc.

O practică foarte importantă se referă la momentul de după plasarea pariului: o dată ce ai pus jetoanele pe o selecție, nu mai ai voie să le muți.

Bune practici de la joc la joc

Pentru ruletă, se cer jetoane speciale, care nu sunt colorate în funcție de valoare, ci pentru a diferenția jucătorii. Jetoanele sunt plasate elegant pe tabla de pariere, nu sunt aruncate. În cazul în care nu ajungi la selecția dorită, roagă-l pe dealer să te ajute și o va face. Jetoanele de ruletă se schimbă în cash la părăsirea mesei, pentru că nu pot fi folosite la alt joc.

Dacă ești pasionat de blackjack, cu siguranță că vei găsi numeroase mese la care să te distrezi. În primul rând, trebuie să întrebi dacă te poți alătura mesei, pentru a arăta că îi respecți pe ceilalți. Studiază-i pe partenerii de joc. În multe cazinouri, jucătorii au voie să atingă cărțile doar în anumite situații. Se poate să ți se permită să împarți tu cărțile dacă decizi să dublezi pariul.

La zaruri, interacțiunea cu ceilalți este mai intensă decât la alte jocuri. Fiecare participant îndeplinește rolul de shooter, deci va veni și rândul tău să arunci cu zarurile. Este bine să știi dinainte pe ce vrei să pariezi, ca să nu lași lumea să aștepte. La poker, nu plasa jetoanele împrăștiate pe masa de joc, ci formează cu ele unul sau mai multe turnulețe. Încearcă să anunți decizia cât mai repede atunci când este rândul tău, pentru că altfel se consideră tragere de timp și, implicit, „comportament unfair”.

Atenție la limita de vârstă!

În ceea ce privește codul vestimentar, bărbații poartă de obicei costum sau jachetă, în timp ce femeile poartă rochie elegantă. În funcție de țara în care te afli, este o idee bună să verifici restricția de vârstă pentru cazinou. Unele permit accesul tinerilor de 18 ani, în timp ce altele cer vizitatorilor să minim 21 de ani împliniți.

Fiecare jucător trebuie să intre într-un cazinou conștient de faptul că banii cu care începe noaptea pot fi pierduți. Dacă nu suporți să pierzi, fie joacă mize foarte mici, fie intră pe un site cu jocuri slots casino gratis și nu riști să te enervezi.

Este adevărat, e greu să îți păstrezi controlul când experimentezi asemenea emoții, dar tocmai stăpânirea de sine face diferența între jucătorii de clasă și cei care frecventează agențiile de la colțul străzii.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole