Festivaluri litoral 2017. 7 locuri în care vă puteți distra în această perioadă

Asociația Litoral-Delta Dunării a făcut o listă cu festivaluri litoral 2017 și alte evenimente care vor avea loc, în următoarea perioadă, inclusiv în zona Deltei Dunării.

În perioada 29 iunie – 17 august sunteți așteptați la Parada Personajelor de Poveste. Mamaia și Satul de vacanță se va transforma în tărâmul de poveste al personajelor îndrăgite de cei mici. Parada va porni la ora 20:00 din Piațeta Cazino Mamaia, va străbate Faleza de Promenadă și Piațeta Perla și va avea ca punct terminus Satul de Vacanță. Detalii găsiți – AICI.

Festivaluri litoral 2017. 29 iunie — 2 iulie. În Piața Ovidiu din Constanța primul festival dedicat înghețatei și dulciurilor, Festivalul Înghețatei. Festivalul va reuni producători și importatori de înghețată, prăjituri, gaufre, produse de patiserie dulce, ice coffee, fresh-uri, smoothie-uri și limonade naturale. Bunătățile aromate vin la pachet cu spectacole pentru copii, concursuri, face painting, baloane colorate, mascote și animatori.

1 iulie. Pe plaja H2O din Mamaia va cânta, începând cu ora 23:30, Moonlight Breakfast.

Festivaluri litoral 2017. Distracții cu DJ și mașini în stațiuni și în Deltă

Festivaluri litoral 2017. 29 – 2 iulie. Pe plaja Tuzla va fi organizat Festivalul Dakini. Va fi muzică chill, psy-trance și micro-house, dans, peste 100 DJ, speakeri și artiști celebri, workshop-uri și cel mai mare „yoga village”.

29 iunie – 1 iulie. Danube Delta Rally. Unul dintre cele mai frumoase evenimente de motorsport din România, revine la Tulcea și în 2017 într-o nouă formulă: 100% asfalt, cu sute de cai putere la zeci de ani de istorie automobilistica.

De asemenea, în perioada aceasta, Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” Tulcea vă invită să vizionați expoziția de fotografie „Dobrogea — România între stepele iberice și anatoliene” realizată de Mihai Petrescu, cercetător la Institutul de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea. Expoziția este un periplu imaginar, o comparație între stepele și semideșerturile din sudul Europei, respectiv din Dobrogea românească și cea bulgară, în raport cu Insulele Canare, Spania continentală, Sardinia-Italia, Ungaria, Grecia și Turcia.

În weekend-ul 1 – 2 iulie vor fi distracții și în orașul Ovidiu, dar și pe insula cu același nume. Sunt așteptați cei care iubesc muzica populară. Mai exact, se va organiza Festivalul Cântecului Popular „Elena Roizen”, ajuns la a X-a ediție.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole