Aeroportul din Budapesta interzice zborurile de noapte pe timp de vara

Aeroportul din Budapesta va interzice zborurile pe timp de noapte. Incepand cu luna august 2019, de/pe aeroportul International Liszt Ferenc nu va putea sa decoleze/aterizeze niciun avion intre orele 12:00-05:00.

Primarul Budapestei, István Tarlós, a mentionat ca interdictia de noapte nu ar acoperi situatii exceptionale in care zborurile ar putea primi un permis de aterizare.  

Cu noua masura, autoritatile locale urmaresc sa reduca poluarea sonora la care sunt supusi locuitorii din zona.

Aeroportul capitalei ungare a implementat deja o regula care limiteaza numarul zborurilor in timpul orelor de lucru pană la sase in total. In realitate, cu toate acestea, numarul este mult mai mare din cauza intarzierilor, a mentionat primarul Budapestei.

Aeroportul din Budapesta are din ce in ce mai multi pasageri

Aeroportul din Budapesta a cunoscut o crestere uriasa in ultimii 4 ani, se pare ca tot mai multi turisti sunt atrasi de capitala Ungariei.

Intre aprilie 2018 si aprilie 2019, transportatorii au lansat un total de 18 noi rute, inclusiv 12 noi destinatii. Acestea includ zboruri directe catre Philadelphia cu American Airlines si spre New York JFK, Chicago si Londra cu LOT Polish Airlines.

Cincisprezece rute noi au fost deja anuntate pentru anul 2019. Punctul culminant al sezonului va fi serviciul pentru Shanghai, operat de Shanghai Airlines.

Cresterea si satisfactia clientilor de la Liszt Ferenc au castigat recunoasterea internationala a aeroportului.

„Industria aviatica poate fi un mediu foarte competitiv, asa ca suntem extrem de fericiti sa continuam sa recunoastem tot ceea ce facem pentru a ne asigura ca mergem mai departe si mai departe pentru clientii nostri”, spune Jost Lammers, CEO al aeroportului din Budapesta.

„Stim ca satisfactia pasagerilor necesita dezvoltari pe termen scurt, mediu si pe termen lung, astfel incat nu vom deveni satisfacuti si vom asigura ca vom continua sa oferim o experienta de prima clasa tuturor pasagerilor nostri in orice moment”, a adaugat el.

In cadrul Premiilor Skytrax din acest an, Budapesta a castigat titlul de Cel mai bun aeroport din regiunea 2019. A devenit doar cel de-al doilea aeroport din istoria premiilor care a castigat acelasi titlu timp de sase ani consecutivi.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole