Bilete de avion ieftine. Zboruri către capitalele europene cu 6 euro

0
731
Bilete de avion ieftine. Roma este în ofertă FOTO: Miwok/Flickr (creative commons)
Bilete de avion ieftine. Roma este în ofertă FOTO: Miwok/Flickr (creative commons)

Cei care sunt în căutarea de bilete de avion ieftine pentru marile capitale europene pot studia oferta Vola.ro de astăzi. Întreaga ofertă o găsiți – AICI.

Bilete de avion ieftine Paris. În acest moment, spre capitala Franței puteți zbura cu doar 6 euro. Întreaga ofertă o puteți studiaAICI. Parisul este una dintre cele mai populare destinații turistice din lume, cu 45 de milioane de turiști în fiecare an.

Supranumit și „Orașul Luminilor” sau „Capitala Modei”, Parisul este locul în care găseșt cei mai rafinați designeri și cele mai bune produse cosmetice. O mare parte din oraș, împreună cu Sena, a fost declarată de către UNESCO patrimoniu mondial.

Bilete de avion ieftine Londra. Prețurile spre capitala Marii Britanii pornesc de la 10 euro astăzi. Întreaga ofertă o puteți studia – AICI. Londra este un centru internaţional al artelor, muzicii, muzeelor şi multor altor manifestări culturale. Găzduieşte cinci orchestre simfonice, carnavaluri şi parade celebre, cum ar fi Carnavalul din Notting Hill, paradele de Sfîntul Patrick, de pe 17 martie, sau Sfîntul Gheorghe, de pe 23 aprilie.

Aici sunt peste 30 de teatre, majoritatea concentrate în West End. De asemenea, tot în Londra găsești nu mai puţin de 240 de muzee. Cele mai cunoscute sunt British Museum, cu antichităţi din toată lumea, Victoria and Albert Museum, de arte decorative şi aplicate, Imperial War Museum, Muzeul de Istorie Naturală sau Muzeul de Ştiinţă.

Bilete de avion ieftine Roma. Tot astăzi, găsiți bilete de avion ieftine spre capitala Italiei. Un bilet costă aproape în jumătate cât o călătorie cu trenul de la București la Cluj. Oferta o găsiți – AICI.

În Roma, sezonul turistic începe în mod oficial începând cu Paștele și ține până la sfârșitul lunii octombrie. Însă dacă nu vă place agitația, puteți alege o excursie în Roma iarna sau în primăvară, devreme.

Cele mai vizitate atracţii din Roma sunt cu certitudine Coloseumul, Forumul Român, Panteonul, Columna lui Traian, Castelul Şanţ Angelo, Fontana di Trevi. Nici pieţele din Roma nu sunt ocolite de turişti, printe cele mai importante se numără Piazza di Spagna, Piaţă Navona şi Piaţă Veneţia.

Roma înconjoară Vaticanul, o enclavă a Sfântului Scaun, care este un stat suveran şi găzduieşte Piaţă St. Pietro şi Bazilica cu acelaşi nume.

Fotografia articolului: Miwok/Flickr (creative commons)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here