Cele mai ciudate hoteluri care se deschid anul acesta: Casa războiului și Raiul cu bere

O fabrică de bere din Scoția va deschide primul hotel pentru cei care iubesc berea. Aproape totul va fi pe bază de bere aici.

The Dog House va avea patru etaje și pentru construcția sa se vor investi în jur de 6 milioane de dolari. Va fi ridicat în Columbus, Ohio.

Printre altele, oaspeții acestui hotel vor avea în cameră dozatoare cu bere, frigider cu bere în duș sau jacuzzi umplut cu bere. De asemenea, se vor face inclusiv tratamente la spa cu populara băutură.

Proiectul a fost postat și pe platforma de crowfunding Indiegogo, iar cei care au donat bani vor beneficia de o noapte gratuită, după deschiderea hotelului.

Un alt hotel neobișnuit s-a deschis la granița cu Cisiordania, în Betleem, lângă zidul de securitate. Este vorba despre o operă a celebrului și misteriosului artist Bansky, foarte cunoscut pentru graffiti-uri.

The Walled Off Hotel (trad. Hotelul izolat) este poziționat cu geamurile spre zidul de beton pe care Israelul l-a construit în jurul Cisordaniei și va fi deschis de luna aceasta.

Camerele au fost decorate cu lucrări ale lui Bansky, iar multe au ca temă conflictul israeliano-palestinian. De altfel, clădirea este mai mult o galerie de artă.

De exemplu, într-o cameră, Bansky a creat o pictură în care un soldat israelian și unul palestinan se bat cu perne. Zona barului a fost decorată cu camere de supraveghere, praștii, ciocane, făcând referire directă la zidul de afară și la conflictul dintre cele două părți.

Bansky este pseudonimul unui artist „fără față”. Despre el nu se știu prea multe detalii. Mai mult, au existat chiar presupuneri că sub acest nume s-ar ascunde, de fapt, mai mulți artiști, organizați într-o comunitate. Lucrările semnate Bansky apar, de regulă, pe pereții unor clădiri sau poduri din întreaga lume.Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole