Cele mai populare 5 destinații din străinătate cu oferte last minutes

Aceste oferte last minutes sunt foarte avantajoase și populare în rândul clienților care își asumă riscul de a rezerva vacanța cu doar câteva zile înainte de plecare. Există câteva destinații pentru care se găsesc mai ușor oferte de acest tip și pe care clienții le preferă.

Pentru că tot se apropie sezonul vacanței de iarnă, atunci când cei mai mulți turiști călătoresc, vă recomandăm și noi cinci astfel de destinații în care veți putea găsi locuri chiar și în ultima clipă.

Oferte last minutes Roma

Roma este capitala Italiei și cea mai populară destinație cu oferte last minute. Românii preferă în general destinațiile din Italia, existând și o apropiere culturală dar și accesibilitatea prețurilor de transport și cazare.

Dacă alegeți să mergeți în Roma, Vaticanul și muzeele sale dar și castelul Sant Angelo sunt obiectivele turistice de neratat. Pe lângă asta mai aveți de vizitat Colosseum, Colina Palatină și Forumul Roman.

Oferte last minutes Milano

Milano e a doua cea mai populară destinație și nu surprinde pe nimeni faptul că e tot o destinație din Italia preferată de români. Aici puteți vizita domul din Milano care e o adevărată capodoperă gotică dar și castelul Sforzesco precum și străduțele pitorești din Brera.

Nu în ultimul rând, dacă tot ajungeți până la Milano merită să admirați și ‘Cina cea de taină’ a lui Leonardo da Vinci din biserica Santa Maria delle Grazie.

Oferte last minute Praga

Pe locul trei în clasamentul nostru se află Praga care e o destinație foarte interesantă. Aici puteți vizita podul Carol care e unul dintre cele mai cunoscute și spectaculoase din Europa dar și ceasul astronomic, catedrala Sfântul Vitus, biserica Sfânta Maria din Tyn dar și alte obiective mai puțin obișnuite precum casa care dansează, o clădire cu arhitectură modernă și inedită.

Alte obiective turistice importante ar mai fi cartierul evreiesc, zidul John Lennon pe care îl puteți vizita gratis dar și celebrul castel din Praga și grădinile Wallenstein.

Atena

Fără doar și poate o vizită în Atena trebuie să înceapă cu cel mai interesant obiectiv turistic de acolo care e Partenonul de pe Acropole. Acropole este un deal abrupt, pietros, care a devenit în timp inima religioasă a polisului atenian și care domină și astăzi capitala greciei.

Noul muzeu Acropole este și el un obiectiv important, de neratat, dar și agora greciei antice și Muzeul Național de Arheologie. Nu în ultimul rând, dați o fugă și până la Pireu care e portul Atenei care reprezintă un oraș în sine.

Bruxelles

Nu în ultimul rând, în top 5 este orașul Bruxelles unde aveți o mulțime de obiective turistice de bifat începând cu grădina botanică, galeriile regale și muzeele regale de arte frumoase dar și parcul mini Europa și bineînțeles expoziția Atomium.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole