City break Barcelona. Cele mai bune oferte pentru vacanțe în Spania

Cei care caută un city break Barcelona au câteva oferte tentante de la cea mai mare platformă online de rezervare de vacanțe și bilete de avion, Vola.ro.

De exemplu, la Hotel Zenit Conde De Borrell, un pachet cu 3 nopți de cazare și bilete de avion dus-întors incluse are o reducere de 40%. Hotelul se află la aproximativ 2,6 kilometri de Sagrada Familia și la doar 2 kilometri de Plaza Catalunya.

De asemenea, la doar 200 de metri de hotel se află și o stație de metrou. Mai multe detalii și alte pachete city break Barcelona găsiți – AICI.

Dacă vreți să fiți și mai aproape de centru, puteți alege un pachet la Sunotel Aston. Se află în cartierul Eixample, lângă Passeig de Garcia, Ramblas și Piața Catalunya, la o distanță de 10 minute de mers pe jos față de stația centrală a trenului de mare viteză și la 14 km față de aeroportul El Prat.

Pachetul are o reducere de 35% în această perioadă și include biletele de avion dus-întors. Mai multe detalii și alte pachete city break Barcelona găsiți – AICI.

Dacă alegeți un city break Barcelona, cea mai ieftină și mai bună variantă pentru a nu rata cele mai importante obiective turistice ar fi traseele cu autobuzele cu etaj. Sunt două trasee, unul pentru zona de este și celălalt pentru zona de vest. Un bilet costă aproximativ 35 de euro și este valabil 24 de ore.

Printre altele, într-un city break Barcelona trebuie să vizitați: Catedrala Barri Gotic, Barceloneta, Port Olmpic, Sagrada Familia, Parc Guell, Tibidabo, La Pedrera, Jardins de Miramar, Poble Espanyol sau Montjuic.

Însă, cea mai importantă vizită este la Sagrada Familia. Opera lui Gaudi este una dintre cele mai vizitate clădiri din lume, cu toate că nu este finalizată. Se estimează că va fi gata în anul 2026.

Mai trebuie să ajungeți, într-un city break Barcelona, pe bulevardul La Rambla artera pietonală care taie orașul vechi, de la Placa de Catalunya, piața centrală, până la statuia lui Cristofor Columb, pe malul mării.

Mai trebuie să vă plimbați și prin Parcul Guell, unde este o grădină cu elemente arhitectonice impresionante. Acest parc, care se află în patrimoniul UNESCO din 1984, a fost finalizat în 1914 și este una dintre superbele opere ale lui Antonio Gaudi.

FOTO: Jorge Franganillo/Flickr (creative commons)

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole