City break în Europa – 6 vacanțe sub 159 de euro. Biletele de avion și cazarea, incluse în preț

Dacă îl iei la momentul potrivit, un pachet city break în Europa poate fi chiar ieftin. Mai jos, am ales câteva oferte de vacanțe de 3 sau chiar 4 zile cu avionul spre destinații de mare interes turistic de pe continentul nostru.

Toate aceste vacanțe la preț special pot fi consultate AICI.

City break în Europa – 129 – 139 de euro, pentru orașe din Italia

1. Cei care vor să vadă Roma, o pot face pentru doar 129 euro de persoană, preț ce include bilet de avion și două nopți de cazare în capitala italiană.

Veți fi cazați la un hotel, Fiori, aflat la doar câțiva pași de centrul orașului. Se poate pleca cu avionul direct din București, Timișoara, Iași sau Craiova. Toate detaliile despre acest pachet le găsiți aici.

city break in Europa la Roma

2. Romanticii care aleg Veneția vor plăti doar 129 de euro de persoană pentru un sejur chiar mai lung decât cel de la Roma, prezentat mai sus. Prețul include biletul de avion și 3 nopți de cazare în hotelul Piave din orașul italian. Se poate pleca din Timișoara, București, Cluj și Iași. Toate detaliile despre acest pachet le găsiți aici.

city break in Europa la Venetia

3. Un alt oraș italian în care vă puteți petrece un city break la preț redus este Milano. Pentru 139 de euro de persoană veți fi cazați timp de trei nopți la un hotel, Corallo, aflat la circa 4 kilometri de centrul orașului. Desigur, prețul include și biletul de avion dus-întors. Se poate pleca direct din București, Timișoara, Craiova și Bacău. Toate detaliile despre acest pachet le găsiți aici.

city break in Europa la Milano

City break în Europa – Bruxelles, Amsterdam și Londra, între 149 și 159 de euro

4. Cei care vor să vadă Bruxelles, un oraș modern cu adevărat fascinant, pot profita de oferta de 149 de euro de persoană, care include trei nopți cazare și bilet de avion. Turiștii sunt cazați la hotel Siru, unitate aflată la doar un kilometru de centrul orașului. Se poate pleca direct din București, Bacău, Timișoara și Iași. Toate detaliile despre acest pachet le găsiți aici.

city break in Europa la Bruxelles

5. Libertatea deplină vă așteaptă la Amsterdam, în Olanda. Pentru un pachet cu două nopți de cazare și bilet de avion plătiți în această perioadă 159 de euro. Se pleacă direct din București sau Timișoara, iar cazarea este la hotel Corendon Vitality. Toate detaliile despre acest pachet le găsiți aici.

city break in Europa la Amsterdam

6. Puteți vedea chiar și Londra cu 159 de euro de persoană, preț ce include două nopți de cazare și bilet de avion. Turiștii vor fi cazați la hotelul Queens Park, aflat la 5 kilometri de centrul orașului. Se poate pleca direct din București, Cluj, Timișoara, Bacău, Craiova, Iași sau Sibiu. Toate detaliile despre acest pachet le găsiți aici.

city break in Europa la Londra

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole