City Break Malta. Cât costă cel mai ieftin pachet

0
1081
City break Malta
City break Malta

Malta este o alegere perfectă dacă sunteți în căutarea unei aventuri într-un loc înconjurat de ape limpezi, golfuri și peșteri subacvatice. De asemenea, aici puteți găsi vestigii istorice, dar și o viață de noapte foarte activă. În această perioadă, există și câteva oferte atractive de city break Malta.

Dacă sunteți în căutarea unui city break Malta, puteți alege Hotel Europa, care se află la 100 de metri de centru și 30 de metri de plajă. Pentru un pachet de 4 nopți de cazare plătiți de la 219 euro. În preț sunt incluse și biletele de avion dus-întors.

Tot în centru puteți alege, la un preț de 229 de euro, hotelurile Roma și Silema Chalet. În pachet sunt incluse și biletele de avion dus-întors.

Dacă nu sunteți hotărâți să alegeți un city break Malta mai trebuie să știți și că aici s-au filmat pelicule celebre, precum Gladiatorul, Contele de Monte Cristo, Troia, Codul lui da Vinci, Alexander sau Popeye Marinarul. De altfel, decorul folosit în Popeye Marinarul, un mic sat de basm a fost păstrat și poate fi vizitat de turiști.

Arhipelagul Malta este compus din insulele Malta, Gozo și Comino. În capitala Valletta puteți vizita o colecție impresionantă de clădiri în stil baroc. Pot fi admirate, printre altele, clădiri superbe precum Catedrala Sfântului Ioan, Muzeul Catedralei, Palatul Marilor Maeștri ai Ordinului, Treatrul Manoel sau Fortul Sfântul Elmo.

Neapărat mai trebuie să vizitați Mdina, Rabat sau Cottonera, trei orașe străvechi Birgu, Isla și Bormla, unite prin fortificații construite în timpul Evului Mediu. De asemenea, pe lista de vizite în cadrul unui city break Malta mai treceți și templele din neolitic de la Hagar Qim și Mnajdra, peisajele superbe precum Grota Albastră, Golful de Aur sau Golful Sfântul Thomas.

FOTO: Ionuț Fantaziu/Flickr

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here