Cornisa Aquapark & Sports. Cel mai nou parc acvatic din nord-estul Moldovei

Cornisa Aquapark & Sports si-a deschis portile! Este cel mai nou parc acvatic din Botosani, unul dintre cele mai bine amenajate. Asadar, daca aveti drum sau zile libere de explorat nord-estul tarii stiti unde va opriti. Spatiul promite mult amuzament, tobogane, apa din abundenta si o zona de relaxare.

Sursa foto: https://www.facebook.com/CornisaBotosani/photos/

Vara aceasta, pe lista parcurilor acvatice din Romania, va fi trecut, cu siguranta si cel recent deschis in orasul Botosani. Spunem asta fiindca nu doar toboganele cu apa sunt atractia principala. Raul artificial pentru rafting si peretii pentru escalada sunt locurile in care aventurierii se vor simti nemaipomenit.

Raul de rafting. Sursa foto: https://www.facebook.com/CornisaBotosani/photos/

Parcul de 48 de hectare, o zona uriasa dedicata distractiei, include de asemenea un helesteu, un amfiteatru, terenuri de fotbal si tenis, piscine interioare si exterioare, sala de fitness, bazin contracurent, sauna, parc de agrement.

Cornisa Aquapark & Sports. Cel mai nou parc acvatic din nord-estul Moldovei
Piscina interioara, Cornisa Aquapark & Sports. Sursa foto: https://www.facebook.com/CornisaBotosani/photos/a.122745074531231/1289464824525911/?type=3&theater
Cornisa Aquapark & Sports. Cel mai nou parc acvatic din nord-estul Moldovei
Amfiteatru. Sursa foto: https://www.facebook.com/CornisaBotosani/photos/

Pe langa acestea, parcul include si o zona de spa, loc in care vizitatorii pot beneficia de sauna finlandeza, sauna cu abur, sauna turceasca, grota cu zapada sau camera de cromoterapie. Pistele pentru biciclisti, locurile de joaca si zonele verzi nu lipsesc nici ele din proiect. Parcul din strada Neculai Sofian nr 1 functioneaza in fiecare zi, de luni pana duminica, intre orele 10 – 22.

Cornisa Aquapark & Sports: Tarife

Piscina interioara

3 ore/Adulti, studenti/elevi – 3 ore in intervalul orar 10-13 – 20 de lei de luni pana vineri si in weekend 30 de lei. In intervalul 13-22, tariful este de 30 de lei de luni pana duminica

Copii de peste 3 si cu inaltimea mai mare de 1,40 metri, intre 10-13, in zilele saptamanii au de achitat 15 lei, in weekend, 25 de lei. Intre orele 13-22 biletul este 25 de lei. Copii pana in 3 ani au accces gratuit.

1 zi /Adulti/studenti/elevi cu acces la sala de fitness – 40 de lei in timpul saptamanii si in weekend 50 de lei.

Copii de peste 3 si cu inaltimea mai mare de 1,40 metri – 30 de lei de luni pana vineri si in weekend 35 de lei.

Abonamentul lunar costa 240 de lei si asigura 10 intrari a cate 3 ore. Cei care au bilet la psicina pot vizita si saunele si spa-ul , in timpul saptamanii este 10 lei, iar in weekend este 15 lei.

Cei care isi doresc sa se plimbe pe lac si sa inchirieze hidrobiciclete si barci trebuie sa plateasca 33 de lei/ora in timpul saptamanii, iar in weekend si sarbatori legale tariful este de 36 de lei.

Vizitatorii care cauta adrenalina sigur se vor indrepta catre raul de rafting, unde trebuie sa plateasca 140 de lei de persoana, 2 ore, in zilele saptamanii (tineri peste 14 ani). 1 ora este dedicata pregatirii si echiparii, iar cealalta ora efectiv distractiei pe apa.

Mai multe detalii despre tarife si activitati puteti gasi AICI.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole