O destinatie de weekend in care veti dori sa ajungeti cu prima ocazie: Ursa Mica Glamping Resort

Pentru cei care iubesc natura, muntele si linistea, exista in Romania numeroase destinatii de weekend care pot oferi toate aceste caracteristici turistilor sai.

Una dintre aceste destinatii de weekend, pe care vrem sa vi-o facem cunoscuta astazi este: Ursa Mica Glamping Resort. O idee unica in Romania, care se bucura deja de un success promitator.

Ce este mai exact aceasta destinatie? Ursa Mica este primul resort de glamping din Romania, un loc unde te poti bucura de aerul carpatilor sub cerul liber, fara a renunta la confortul urban. Practic, ai acelasi confort (sau poate si mai bun); ca si cum ai sta in cort, dar intr-un pat confortabil. Ati inteles idea.
Complexul este alcatuit din 10 corturi cu numar diferit de paturi, toate cu o priveliste extraordinara asupra muntilor.

Preturile de cazare in corturi sunt aceleasi pentru oricare zi a saptamanii. Astfel, veti plati 250 de lei/adult/zi, 140 de lei/copil intre 6 si 14 ani/zi, 100 de lei/copil intre 3 si 6 ani/zi si copii pana in 3 ani gratuit.
In weekend se inchiriaza un minimum de 2 nopti.

Fiecare cort are 4 paturi iar in pret sunt incluse: cazare cu acces la grupuri sanitare si dusuri separate pentru femei si barbati, cu 3 mese/zi in restaurantul propriu, acces la sauna, la ciubere cu apa calda si la tot ce ofera resortul, ghid de grup pentru activitati montane-drumetii sau bicicleta.

Bauturile de la bar nu sunt incluse in pret si se platesc separat.
Ursa Mica Glamping Resort dispune de dusuri si grupuri sanitare cu cabine individuale, separate pentru femei si barbati.
Asa este ca v-a cucerit deja? Si pe noi…

Pentru alte destinatii de weekend, urmariti pagina noastra. Avem idei de vacanta pentru toate bugetele.

In continuare, va prezentam una dintre cele mai frumoase destinatii de weekend – Ursa Mica Glamping Resort (FOTO)

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole