Destinatii Revelion 2019. Unde te distrezi la trecerea dintre ani, in Europa

Descoperiti cele mai bune destinatii Revelion 2019 pentru a sarbatori trecerea dintre ani in Europa, veti gasi oferte bune pentru Anul Nou in Madeira, Londra, Paris, Roma sau Dubrovnik. Rezervati hotelul cu cel mai bun pret, cautati pe site-urile agentiilor, dar si pe Lastminute.com sau Booking.com. Noi am facut o selectie a celor mai interesante 9 locuri pentru petrecerea Anului Nou in Europa. 

Insula Madeira, Portugalia

Unde? : Pe puntea unei nave de croaziera sau in Portul Funchal. De aici, focurile de artificii se vad minunat, astfel ca fotografiile realizate la trecerea dintre ani vor fi perfecte. Funchal se transforma intr-o scena imensa a culorii, la 12 noaptea turistii avand ocazia sa inregistreze unul dintre cele mai bune astfel de evenimente

Destinatii Revelion 2019. Unde te distrezi la trecerea dintre ani, in Europa
Revelion in Madeira. Sursa foto: interra.ro

De ce? In Insulele Madeira se desfasoara celebrul foc de artifcii, intrat in Guinnes world Records in anul 2006.

Oferta: 740 de euro, sejur 8 nopti, mic dejun inclus, transport avion.

 

Londra, Anglia

Unde? Oriunde.

De ce? Londra este un loc special in prag de Sarbatori. Orasul se aprinde la propriu, institutiile, casele, magazinele toate se imbraca in straie multicolore. Este un regal ce merita vazut, mai als ca Tamisa va fi gazda unui spectacol pirotehnic uimitor. Pe data de 1 ianuarie continua traditia Paradei de Anul Nou ( cea de-a 30-a), unde 8500 de artisti, din 20 de tari vor incanta publicul cu numerele lor.

Destinatii Revelion 2019. Unde te distrezi la trecerea dintre ani, in Europa
Destinatii Revelion 2019. Unde te distrezi la trecerea dintre ani, in Europa: Londra. Sursa foto: nexustravel.ro

Oferta: 399/ persoana/ circuit ( Londra -Castelul Windsor – Oxford).

Paris, Franta

Unde ? Pe o barca, pe Sena.

De ce? Turnul Eiffel, Sena, podurile din Paris rezulta un cadru magic pentru trecerea dintre ANI. Pentru o noapte pe Sena, pe care nu o veti uita niciodata, exista un meniu special festiv (sculptura céviche, piept de rata) si muzica live, dar si un dress cod.

Destinatii Revelion 2019. Unde te distrezi la trecerea dintre ani, in Europa
Revelion Paris. Sursa foto: economica.net

Oferta: 425 de euro/ 6 nopti/ persoana.

Edinburgh, Scotia

Unde? Princes Street in inima orasului Edinburgh.

De ce? Hogmanay din Edinburgh este una dintre cele mai mari sarbatori de Anul Nou din lume. Oamenii se pregatesc inca din 30 decembrie cu procesiunea ,,Torta aprinsa” care incepe in Royal Mile, iar finala focurilor de artificii pe Calton Hill.

Pulsul il puteti lua pe strada Princes, pe un fundal spectaculos al  Castelului din Edinburgh. Aproximativ 80.000 de oameni petrec noul an la Concertul in gradini, cu muzica live si divertisment live de la teatrul Biffy Clyro, DJ-uri, ecrane uriașe, baruri in aer liber si faimosul Edinburgh Hogmanay Midnight Fireworks.

Oferta: 425 de euro/ 2 adulti/ 3 nopti de cazare (incepand din 29 decembrie).

Bruxelles, Belgia

Unde? In jurul orasului.

De ce? Experimentati activitati turistice si culturale cum ar fi Atomium si Manneken Pis. Descoperiti strazile orasului intr-o sesiune de cumparaturi in Fashion District. Multi DJ, petreceri pe toate gusturile se vor desfasura in oras, dar si pe langa acesta.

Destinatii Revelion 2019. Unde te distrezi la trecerea dintre ani, in Europa
Revelion Bruxelles. Sursa foto: astratravel.ro

Oferta: 369 de euro/persoana/3 nopti/ avion/.

Dubrovnik,  Croatia

Unde? Pe artera principala in Dubrovnik.

De ce? Dubrovnik nu ets doar un oras generos pe timp de vara, poate fi un cadou turistic pentru toata viata. Cu siguranta de fiecare data puteti redescoperi altceva.

Oferta: 33 de euro/perdoana/noapte/hotel 4 stele/ transport individual.

Roma, Italia

Unde? Oriunde

De ce? Provincia Romei este un cadru potrivit pentru numeroasele comori ale capitalei. La Citta Eterna este probabil unul dintre cele mai romanrice locuri din Europa, ideal pentru Ajunul Anului Nou.

Destinatii Revelion 2019. Unde te distrezi la trecerea dintre ani, in Europa
Revelion Roma. Sursa foto: alltur.ro

Oferta: 326 euro/2 persoane/ 3 nopti/avion

Praga, Republica Ceha

Unde? Gradinile Letná.

De ce? Praga a fost considerata unul dintre cele mai frumoase orase din lume inca din Evul Mediu. Adjective precum „orasul de aur”, „coroana lumii” au fost atribuite Pragai, care se afla chiar in inima Europei. Praga saluta Anul Nou cu un spectacol de artificii traditional din Parcurile Letná.

Oferta: 525 euro/persoana/4 nopti/mic dejun/avion+taxe de aeroport.

Lisabona, Portugalia

Unde? Terreiro do Paço, cu privelistea asupra raului Tejo.

De ce? Pe 31 decembrie, Lisabona saluta Anul Nou. Mii de oameni ies pe strazile principale ale orasului si in pietele publice pentru a sarbatori printre prieteni de Anul Nou. Terreiro do Paço va fi o ,,sala de petreceri uriasa”. Pentru a marca intrarea in Anul Nou, cerul Lisboa se va aprinde cu un spectacol fabulos de artificii si divertisment muzical.

Destinatii Revelion 2019. Unde te distrezi la trecerea dintre ani, in Europa
Lisabona. Sursa foto: daltravel.ro

Oferta: 749 de euro/ 7 nopti la hotel de 4 stele/ mic dejun/ avion+taxe de aeroport/ transfer aeroport-hotel/ bonus tur panoramic al Lisabonei.

 

 

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole