O familie a plătit aproape 24.000 de euro pentru o vacanță de Revelion

Publicat de

Categorii articol

Distribuie articolul

- Publicitate -

Cele mai scumpe vacanțe de sărbători pe care românii le-au achiziționat nu au fost în locuri cu multă zăpadă, ci pentru zone cu foarte mult soare. Agenția Paralele 45, de exemplu, a vândut o vacanță de revelion de 8.000 de euro în Cancun, Mexic. Pachetul cuprinde 11 nopți de cazare și e pentru o familie cu doi copii.

Aerotravel a vândut un pachet de Revelion care cuprinde un sejur în Dubai și Zanzibar. Doi adulți și doi copii vor sta patru nopți în Dubai, la un hotel de 5 stele și alte 10 nopți în Zanzibar, la un hotel de același rang. În total, pentru o vacanță cu toate serviciile incluse s-au plătit 23.805 euro. Potrivit economica.net, aceeași agenția a vândut și un pachet în valoarea de 13.780 de euro către o familie cu doi copii care a vrut o vacanță în Maldive.

Agenția Dertour a vândut o vacanță de 17 nopți în Thailanda, care a costat 17.700 de euro. Cei care merg în acest concediu vor sta în Bangkok, Hua Hin și Krabi. De asemenea, o vacanță în Cuba, la Havana și Varadero, de Revelion, cu 13 nopți de cazare, a costat 8.728 de euro pentru două persoane.

Cel mai scump concediu vândut de Cocktail Holidays a fost în valoare de 6.250 de euro de persoană. Este vorba despre un Revelion la Sharm el Sheikh, care include șapte nopți de cazare la un hotel de 5 stele.

În acest top și-a făcut loc și o stațiune montană. Happy Tour a vândut o vacanță de 17.000 de euro la St. Moritz, în Elveția. Cele două persoane care au achiziționat acest pachet vor sta șase nopți la un hotel de 5 stele.

Momondo.ro, unul dintre motoarele de căutare destinat vacanțelor, a făcut un studiu cu privire la interesul pe care l-au avut românii în ceea ce privește vacanțele de sărbătorile de iarnă. În top, la nivel național, cea mai căutată destinație de iarnă este Dubai. Urmează pe următoarele locuri Vienna, Londra, Roma și Puket.

Clujenii, de exemplu, sunt interesați de Malta, Roma și Londra. Ieșenii s-au uitat la destinații precum Londra, Roma și Milano, iar pentru suceveni, sibieni și băcăuani, capitala Marii Britanii ar fi fost cea mai atractivă.

- Publicitate -

În ceea ce privește destinații mai îndepărtate, pe primul loc în topul căutărilor se află Miami, Denpasar (Bali) sau New York.

FOTO: Rohan_Reddy/Pixabay.com

- Publicitate -

Publicat de

Distribuie articolul