Oferte bilete de avion. Lunile cu cele mai mari reduceri

Pentru călătorii care preferă să își organizeze vacanțele din timp, Vola.ro anunță că lunile ianuarie si februarie sunt printre cele mai importante din an, cu multe oferte bilete de avion.

Pe de o parte, biletele de avion cu perioada de călătorie în luna ianuarie sau februarie sunt mai ieftine cu aproximativ 40 – 45% decât media prețului biletelor în restul anului, dacă sunt rezervate din timp. Pe de altă parte, în luna ianuarie companiile aeriene lansează cele mai mari promoții din an.

Luna decembrie este cunoscută drept cea mai scumpă și aglomerată lună pentru călătoriile cu avionul. Creșterea numărului celor ce își doresc să meargă acasă de sărbători sau a celor ce caută să petreacă sărbătorile departe de casă, a adus cu sine și cele mai mari prețuri la biletele de avion, de pe parcursul întregului an.

Cu toate acestea, turiștii români care își doresc să călătorească în sezonul de iarnă și caută oferte bilete de avion mai au o șansă. Luna ianuarie aduce cele mai ieftine zboruri pentru călătorii europeni sau intercontinentali, de pe parcursul întregului an și, totodată, aduce și cele mai mari promoții la biletele de avion.

Dacă în alte luni ale anului prețul mediu al unui zbor spre Roma este de 20 euro dus – întors, în luna ianuarie turiștii au partea de mai multe oferte bilete de avion și își pot achiziționa un tichet cu până la 50% reducere.

Oferte bilete de avion. Reduceri pentru tichete spre mai multe capitale europene

Oferte bilete de avion cu reduceri de până la 50% există și în cazul altor destinații-vedetă pentru turiștii români precum Londra, Milano, Paris și altele. Per total, dacă optează să călătorească în luna ianuarie, turiștii români pot lua bilete cu până la 40% mai ieftine decât în restul anului.

Dincolo de prețurile considerabil mai mici pentru călătorii în lunile ianuarie și februarie, călătorii împătimiți se pregătesc și de cele mai mari reduceri din an la biletele de avion, care sunt implementate de companiile aeriene în prima parte a lunii ianuarie.

„Luna ianuarie s-a împământenit printre turiști și companii aeriene drept luna cu cele mai mari reduceri la bilete de avion. Majoritatea companiilor aeriene au promoții încă din primele zile ale anului cu până la 50 – 60% reducere.

Dincolo de reducerile clasice ale companiilor aeriene, prin sistemul SmartConnections implementat de Vola.ro, putem combina ofertele a două sau mai multe companii aeriene, astfel încât pasagerii noștri au acces la cel mai mic tarif de zbor, indiferent de destinație”, a declarat Daniel Truică, CEO Vola.ro.

Oferte bilete de avion. Previziunile pentru anul acesta

Destinațiile externe cele mai cerute de turiștii români vor rămâne și în anul 2017 Londra, Roma, Milano și Paris. Dintre destinațiile interne, cererea de bilete pentru Cluj va crește considerabil, în special datorită companiilor low cost care  vor opera mai multe zboruri pe aeroportul Avram Iancu.

În cazul city break-urilor, Roma se clasează în topul preferințelor pe Vola.ro și în 2017. Barcelona și Paris sunt următoarele două variante în ordinea popularității. În topul destinațiilor de city-break se mai află Dubai și Lisabona. Un mini-sejur la Roma format din avion și 2 sau 3 nopți de cazare începe de la 109 EUR, la Veneția de la 119 euro, respectiv 129 EUR la Milano.

FOTO: Javier Vieras/Flickr (creative commons)

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole