Oferte vacanțe de Paște. Cât costă un city break în Europa

Dacă vreți să călătoriți de sărbătorile pascale în orașe din Europa, aveți câteva oferte interesante de la agenția online de turism Vola.ro. În acest articol vă prezentăm câteva oferte vacanțe de Paște pentru orașe precum Barcelona, Veneția, Paris, Roma sau Londra. Întreaga ofertă e – AICI.

Oferte vacanțe de Paște Roma. Pentru luna aprilie sunt pachete de vacanță care pornesc de la 159 de euro. Sunt incluse două nopți de cazare și biletele de avion dus-întors. Cazarea este la Hotel Giotto, care se află într-un cartier liniștit al Romei, în vecinătatea Vaticanului și a stației de metrou Battistini.

Hotelul este mobilat în stil clasic, iar de la ferestre se poate admira Catedrala Sfântul Petru. Mai multe detalii despre acest pachet și alte oferte vacanțe de Paște Roma găsiți – AICI.

Oferte vacanțe de Paște Londra. Un pachet cu două nopți de cazare și biletele de avion incluse costă, pentru luna aprilie, de la aproximativ 310 euro. O ofertă bună găsiți la Hotelul Ibis Styles London Excel. Este modern, simplist și amplasat în apropiere de Galeria ExCel, Olympic Park sau Westfield Straford.

Restaurantul a la carte oferă o gamă de fripturi proaspete, iar pub-ul englezesc este cunoscut pentru varietatea de băuturi și preparate ușoare. Mai multe detalii despre acest pachet și alte oferte vacanțe Paște Londra găsiți – AICI.

Oferte vacanțe de Paște. Pachete pentru Barcelona, Veneția sau Paris

Oferte vacanțe de Paște Barcelona. În această perioadă, un pachet de 2 nopți de cazare cu bilete de avion incluse costă, pentru luna aprilie, în perioada sărbătorilor pascale, de la 329 de euro. Puteți alege Hotelul Oasis. Este amplasat în imediata vecinătate a plajei. Camerele sunt spațiose și confortabile, decorate modern și dispun de aer conționat, TV și telefon. Detalii suplimentare și alte oferte vacanțe Paște Barcelona găsiți – AICI

Oferte vacanțe de Paște Veneția. Pentru luna aprilie, pachetele de vacanță pornesc de la 179 de euro. De asemenea, în această perioadă sunt și reduceri de până la 35%. Pachetele sunt de două nopți cu bilete de avion incluse. Puteți alege Hotelul Piave, care se află în Mestre.

Lângă hotel este o stație de autobuz care îi duce pe turiști într-un sfert de oră până în centrul Veneției. De asemenea, gara se află la aproximativ 200 de metri de hotel, iar Aeroportul Treviso e la 30 de kilometri. Mai multe detalii și alte oferte vacanțe Paște Veneția găsiți – AICI.

Oferte vacanțe de Paște Paris. Prețurile pentru pachete de 2 nopți și bilete de avion pornesc de 229 de euro pentru perioada din preajma sărbătorilor pascale. Oferte atractive sunt la Hotel L’Interlude, care se află în apropiere de Parcul Bois de Viceness.

În apropiere se află stația de metrou Michel Bizot, de unde turiștii pot ajunge în câteva minute în centrul orașului. Accesul la internet este gratuit. Mai multe pachete de oferte vacanțe Paște Paris găsiți – AICI.

FOTO: Daxis/Flickr

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole