Oferte vacanțe. Topul destinațiilor căutate de români de Rusalii

Procentajul rezervărilor la hoteluri în perioada Rusaliilor a crescut cu 30% față de aceeași perioadă a anului trecut, conform estimărilor platformei de rezervări hoteliere HotelGuru.ro. Românii au căutat pentru Rusalii oferte vacanțe în zonele turistice din Transilvania, stațiunile de pe Valea Prahovei, regiunea Bucovinei dar și stațiunile balneo-climaterice.

Ca noutate, în acest an există o cerere în creștere și pentru oferte vacanțe Ungaria, aproape de granița cu România, dar și Delta Dunării.  Conform estimărilor HotelGuru.ro, gradul de ocupare al hotelurilor va depăși 80% în această perioadă.

Hotelierii au pregătit oferte vacanțe în care au inclus mesele festive și programe de divertisment. Bugetul românilor pentru un sejur de Rusalii se încadrează între 450-800 lei/ persoană / trei nopți de cazare. Cele mai multe rezervări au fost făcute pentru perioada Joi, 14 iunie 2017 – Luni,  5 iunie 2017.

Printre cele mai căutate oferte vacanțe de Rusalii se regăsesc: Sovata, Poiana Brașov, Bucovina, Delta Dunării și Budapesta, aceasta din urmă fiind preferată de românii din Vestul țării.

Oferte vacanțe România. Sovata

Stațiunea Sovata este unul dintre locurile de vacanță perfecte pentru întreaga familie. Mulțumită potențialului balnear al stațiunii, turiștii au ales să combine timpul petrecut în familie cu o cură de sănătate benefică la orice vârstă. Cele mai multe opțiuni de cazare în zonă oferă servici de wellness care includ SPA, bazine cu apa sărată, sauna și tratamente cu aburi. Prețurile pentru o noapte de cazare în perioada Rusaliilor încep de la 60 lei.

Oferte vacanțe România. Poiana Brașov

Pentru cei care și-au programat un concediu alături de familie, soluția ideală a fost închirierea unei vile care dispune de bucătărie complet utilată. În Poiana Brașov, turiștii au putut alege de la hoteluri de lux cu toate serviciile incluse până la cabane intime situate la altitudine. Peisajul montan din această zonă a completat tabloul unei vacanțe reușite împreună cu cei dragi. Prețul cazării în Poiana Brașov începe de la 150 lei / noapte.

Oferte vacanțe România. Bucovina

Una dintre cele mai populare destinații pentru petrecerea vacanței de Rusalii în stil tradițional este Bucovina. Prețul unei nopți de cazare pornește de la 100 lei/noapte.

Oferte vacanțe România. Delta Dunării

Dobrogea găzduiește unul dintre arealele naturale unice în Europa, iar hotelierii știu cum să valorifice zonele din Delta Dunării pentru a fi pe placul vizitatorilor. Aceștia au pregătit excursii tematice, plimbări cu barca și preparate speciale pe bază de pește. Turiștii pot găsi numeroase unități de cazare în Delta Dunării sau împrejurimi la numai  90 lei/noapte.

Oferte vacanțe străinătate. Budapesta

Românii care locuiesc în vestul țării, aproape de granița cu Ungaria, au decis să viziteze Budapesta ca opțiune de vacanță pentru petrecerea weekendului prelungit de Rusalii. Denumită și „capitala relaxării”,  Budapesta oferă turiștilor 120 de complexe cu băi termale. În ceea ce privește bugetul, sunt pensiuni și hoteluri pentru toate buzunarele. Prețul pentru o noapte petrecută în capitala Ungariei în perioada sărbătorilor de Rusalii începe de la de la 63 lei.

HotelGuru.ro este un portal de rezervări online care are listate 1.800 de unități de cazare din România, din totalul celor 145.000 de unități de cazare din întreaga Europa, afișate pe site.

FOTO: Steve Bidmead/Pixabay

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole