Târg de turism online. Reduceri de până la 60% la vacanțe

Pentru al treilea an consecutiv, Vola.ro organizează un târg online cu oferte la vacanţe. Discountul poate ajunge şi până la 60% la sejururi şi city break-uri. Vola.ro anunță că oferă acces la preţurile promoţionale tuturor turiștilor, indiferent de oraşul sau ţară în care locuiesc, fără să se deplaseze de la computer.

Cele mai accesibile oferte sunt la Roma şi Milano, city break cu două nopţi de cazare şi transport cu avionul, de la 119 euro/persoană. Un city break la Veneţia în condiţii similare începe de la 149 euro/persoană, la Londra de la 159 euro/persoană, Paris şi Amsterdam de la 179 euro/persoană şi Lisabona de la 189 euro/persoană. Detalii suplimentare găsiți – LA ACEST LINK.

Sejururile de 7 nopţi şi transport cu avionul în insulele Greciei încep de la 325 euro pentru Rodos, 339 euro pentru Zakynthos, 378 euro pentru Santoniri şi multe alte destinaţii.

Ofertele sunt disponibile până pe 19 februarie 2017, iar întreaga ofertă o găsiți – AICI.

„De 10 ani încercăm să simplificăm şi să eficientizăm modul românilor de a avea acces la vacanţe şi bilete de avion. Prin acest târg online de vacanţe oferim turiştilor posibilitatea să rezerve vacanţe şi city break-uri cu până la 60% reducere, fără să se deplaseze de la computer, cu un singur click”, a declarat Daniel Truică, CEO Vola.

Vola.ro are în ofertă bilete de avion de linie și low-cost, rezervări hoteluri, city break-uri, vacanțe, asigurări medicale de călătorie și servicii de tip rent-a-car.

În 2015 a avut o cifră de afaceri de aproximativ 42,7 milioane de euro și a înregistrat o creștere de 54% față de anul precedent. Anul trecut, Vola.ro a primit o investiție de 5 milioane de euro din partea 3TS Capital Partners, același fond care a mai investit in Romania în Elefant.ro, InternetCorp, Zoot și Vector Watch.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole