Tur virtual pe Aeroportul International ”Traian Vuia” din Timisoara. Primul terminal din Romania disponibil in Google Maps Indoor

Fara indoiala tehnologiile au evoluat in ultimii ani, iar un tur virtual pe Aeroportul International ”Traian Vuia”din Timisoara este mai mult decat firesc. Cu ajutorul celor de la Google Maps Indoor, aeroportul din vestul tarii devine primul terminal disponibil astfel, se arata intr-un comunicat aerotim.ro

Ganditi-va ca veti calatori pentru prima oara cu avionul. Nu este asa ca v-ati dori sa stiti unde se face check-in-ul? Sau unde puteti cantari si infolia bagajele? Aeroportul din Timisoara este primul aeroport disponibil online in Google Maps Indoor. Potrivit Biroului de Relatii cu Presa, noua facilitate va permite celor interesati sa faca un tur virtual in aeroport. Astfel, interiorul Aeroportului ”Traian Vuia” se va putea vedea dand doar un click. Iar aplicatia Google Maps face posibila ”navigarea” de pe orice dispozitiv ( telefon, PC sau tableta) cu o conexiune la internet.

Turul virtual pe aeroport, util inainte de calatorie

Pe aeroportul din Timisoara puteti face o vizita virtuala pentru a va informa despre zonele de interes. Odata ”intrati” in aplicatie veti putea vedea zonele de check-in, portile de imbarcare, veti avea acces la o harta interactiva a zonelor de parcare si cele de taxare, saloanelor business si VIP.

Ce aveti de facut? Accesati Google Maps si turul digital pe Aeroportul din Timisoara poate incepe. Cum deschideti aplicatia, veti vedea o iconita de culoare galbena, in stanga ecranului, care va va duce catre zonele dorite, se mai arata in comunicatul de presa. Sagetile din aplicatie va directioneaza exact prin terminal, la fel cum ati face-o si fizic.

„Aceasta facilitate este utila pentru un pasager care isi planifica primul zbor spre sau de la Timisoara, pentru ca se poate familiariza mult mai usor cu fluxurile aeroportului, inainte de a pleca spre aeroport, dar si pentru cei care au nevoie de diferite informatii, despre zone comerciale, spatii publicitare, zone de acces, pentru a-si crea o imagine si de a intelege mai bine cum sunt amplasate toate acestea. Credem ca noua tehnologie trebuie sa fie pusa la dispozitia pasagerilor si colaboratorilor nostri, iar aceasta facilitate este una cu o utilitate practica pe care dorim sa o extindem si in noul terminal care se va construi in perioada 2019-2020”, a declarat directorul Aeroportului Timisoara, Daniel Idolu.

Sute de fotografii au fost procesate pentru a produce această harta digitala, inclusa acum in Google Maps. Imaginile au fost asigurate de o firma din Targu Mures si sunt disponibile si in Google Street View.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole