Vacanță la Dubai mai ieftină decât un Revelion la Poiana Brașov

Un Revelion într-un hotel din Poiana Brașov poate sări lejer de 1.000 de euro. Un astfel de pachet include, în medie, 5 nopți de cazare și o masă vestivă în noaptea dintre ani. Ca o comparație, o vacanță la Dubai costă de trei ori mai puțin în această perioadă, potrivit ofertelor Vola.ro.

De exemplu, pentru un pachet cu 4 nopți de cazare, la un hotel care se află la aproximativ 8 kilometri de centru plătiți 299 de euro. În preț sunt incluse și biletele de avion dus-întors. Mai multe detalii găsiți AICI.

Citymax Al Barsha oferă camere moderne și este situat vizavi de Mall of Emirates, unul dintre cele mai mari centre comerciale din lume. Parcul Jumeirah Beach este la 12 km.

O reducere de 35% din preț, dacă doriți o vacanță la Dubai, aveți și la Hotel Five Continents Cassells Al Barsha. Hotelul este situat în imediata apropiere a stației de Metrou Sharaf DG, la o scurtă distanță de mers pe jos până la „Mall of the Emirates” și la câteva minute de mers cu mașina până în Dubay Media City, Internet City, Jebel Ali și Dubai International Convention Centre.

Aeroportul Internațional Dubai se află la 26 km de hotel, iar Aeroportul Internațional Al Maktoum este la 41 de kilometri. Mai multe detalii găsiți AICI.

Dacă vreți o vacanță la Dubai, aveți o ofertă atractivă și la hotelul de patru stele Carlton Tower. Pachetul începe de la 299 de euro și include 4 nopți de cazare și biletele de avion dus-întors. Este situat în centrul orașului Dubai și are vedere spre Dubai Creek.

Un serviciu de transfer la plajă este disponibil zilnic. Hotelul se află la 10 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Dubai.

O ofertă atractivă pentru cei care caută o vacanță la Dubai este și la Hotel Furtune Boutique, de 4 stele. Acesta se află la doar 1 kilometru de centrul orașului. Are camere cu vedere spre oraș și dispune de două restaurante, unde oaspeții pot mânca preparate asiatice și orientale.

La cerere, este oferit și un serviciu de transfer de la aerport, care se află la doar 4,5 kilometri de hotel. De asemenea, printr-un serviciu de transfer se poate ajunge și la plaja Al Mamzar. Mai multe detalii găsiți AICI.

FOTO: Kamel Lebtahi/Flickr (creative commons)

 

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole