Vacanta marca Lidl Tour. 5 oferte last minute de rezervat

0
600
Vacanta marca Lidl Tour. 5 oferte last minute de rezervat
Vacanta marca Lidl Tour. 5 oferte last minute de rezervat. Sursa foto: www.lidl-tour.ro

Din anul 2016 vacanta marca Lidl Tour este posibila prin intermediul platformei lidl-tour.ro. Iata ca si anul acesta pasionatii de calatorii pot rezerva, incepand cu 15 februarie, in limita locurilor disponibile, pachete turistice de tip Last Minute. Am facut si noi o selectie si iata 5 oferte de rezervat imediat:

Circuit Portugalia si Santiago de Compostela

Cei care isi doresc de mult timp sa vada minunata Portugalia, au ocazia sa o faca la un pret redus si cu 20%. Oferta celor de la Lidl Tour are inclusa cazarea pentru 7 nopti la un hotel de 3 stele, transport cu avionul si micul dejun asigurat in zilele de sedere. Datele de plecare mai sunt pe 16 si 30 martie, asa ca puteti grabi procesul de rezervare. Pregatiti-va sa explorati Lisabona, Fatima, Braga, Porto, Santiago de Compostela si Ponte de Lima, Nazare, Parcul National Arrabid, Sintra, Cabo da Roca si Estoril.

Tarif cazarea: incepand de la 439 de euro/ 2 persoane/ bagaj de mana si de cala/persoana/ taxe de aeroport incluse/ transport cu autocarul pe parcursul sederii.

Agentia: Karpaten Turism.

Circuit Franta – Coasta de Azur, Valea Loirei si Paris

Circuitele sunt obositoare, insa va permit sa vedeti mai multe locuri fabuloase in aceeasi excursie, iar Franta ara atatea locuri c emerita descoperite.

Site-ul turistic al magazinului a creat o oferta de nerefuzat, 10 nopti pentru un circuit de exceptie, cazare la hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus.

Ruta include unele dintre cele mai frumoase orase francize. Paris, Nisa, Marsilia, Toulouse, Bordeaux, Orleans. Excursionistii pot opta, de asemenea, pentru optionale, o degustare de vinuri la Blois si Amboise, vizitarea Versailles si explorarea orasului Avignon.

Tarif cazare: incepand de la 599 euro/ 2 persoane/ data plecare 21.04.2019/ taxe de aeroport incluse/ asistenta turistica/ bagaj de cala si de mana/persoana.

Vacanta marca Lidl Tour: Circuit Bella Italia

Italia fascineaza calatorii de pe intreg mapamondul, cultura, istoria, traditiile si arhitectura locului merita cercetate in aceasta tara. Daca cautati de mult timp un circuit care sa acopere orasele importante, Lidl Tour va ofera ocazia sa profitati de aceasta oferta cu 7 nopti de cazare la un hotel de 3 stele. Transportul cu avionul este asigurat in pretul circuitului.

Itinerariul arata cam asa: Milano, Turnul din Pisa, statiunea balneara Montecatini Terme, Florenta, Roma, Napoli pentru cea mai buna pizza, pe urmele lui Shakespeare in Verona , o plimbare cu barca in Venetia.

Tarif cazarea: incepand cu 399 de euro/ persoana/ plecare pe 11.04.2019/neinclus in pret asigurarea medicala si taxele de oras.

Circuit Thailanda, Malaezia, Singapore

Asia este unul dintre cele mai ravnite continente pentru vacanta, luna de miere, evadare in natura, aflarea unei alte culturi. Taramurile exotice sunt, dupa marile orase ale lumii, cele mai cautate destinatii.

Faceti bagajele, pe 29.03.2019 este plecarea catre aceste locuri fascinante. 7 nopti dureaza acest tur de forta, iar turistii vor fi cazati la hoteluri de 4 stele, li se asigura biletul de avion si micul dejun.

Tarif cazare: incepand cu 999 de euro/ persoana/avion ruta Bucuresti – Bangkok – Kuala Lumpur/ Singapore – Bucuresti/ bagaje de cala si mana incluse/ taxe de aeroport/asistenta turistica.

Vacanta marca Lidl Tour: Croazierea pe Marea Mediterana

Imaginati-va plutind pe apele Marii Mediterane in cautarea celor mai frumoase locuri. Barcelona, zi de relaxare la soare pe mare, Napoli, Coasta Amalfi, Roma, Livorno, Florenta, Pisa, Villefranche-sur-Mer cu excursii optionale catre Nisa si Monaco, Sete si vizita optionala la Carcassone. Oferta este in regim all inclusive pentru 7 nopti si transport cu avionul pana in Barcelona.

Tarif cazare: incepand cu 619 euro/ persoana/ plecare din 8.04.2019/ taxe de aeroport si portuare incluse/cazare in cabina interioara dubla, pe nava de 4 stele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here