5 plaje in Dubai unde sa va instalati prosopul. Cele mai cunoscute fasii de nisip

Publicat de

Categorii articol

Distribuie articolul

- Publicitate -

Emiratele Arabe sunt cunoscute ca o destinatie de calatorie de lux, dar tot aici sunt si 5 plaje in Dubai unde sa va instalati prosopul. Aceste plaje se afla in Golful Persic, cald si albastru, o adevarata destinatie exotica. Desi multe dintre ele, asa cum este Palm Jumeirah, sunt private si asociate cu cartierele rezidentiale, puteti gasi si plaje publice interesante. Desigur, numeroase fasii de nisip exista gratie maestriei constructorilor de aici, obtinute artificial, dar nisipul moale alb si intinderea plajelor ii atrage pe turisti. In plus, temperaturile de vara de peste an sunt bun motiv de a face baie chiar si la miezul noptii.

Palm Jumeirah

Insula-palmier proiectata in Golful Persic a uimit lumea atunci cand a fost construita in apa si inca uimeste cu forma sa. In timp ce exista unele zone publice ale tarmului, nu exista plaje publice pe The Palm. Toate plajele fac parte fie din cartierele rezidentiale de lux. Clubul de plaja Riva este singurul club de plaja care primeste si turisti care nu sunt cazati pe The Palm, pentru aproximativ 30 de dolari de persoana, pe zi. Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah este un hotel des ales pentru serviciile de lux si posibilitatile de divertisment.

5 plaje in Dubai unde sa va instalati prosopul. Cele mai cunoscute fasii de nisip
Palm Jumeirah. Sursa foto: https://www.timeoutdubai.com/aroundtown/features/77106-whats-happening-on-the-palm-jumeirah

5 plaje in Dubai unde sa va instalati prosopul: Jumeirah Beach Residence

Cea mai mare plaja din Dubai ofera si cea mai buna imagine. Desi o mare parte din plaja este destinata hotelurilor, aceasta zona apare adesea in fotografiile de pe retelele de socializare. Desigur, un factor important sunt facilitatile complete la fiecare cateva sute de metri si locurile de unde te poti aproviziona cu mancare si bauturi.

5 plaje in Dubai unde sa va instalati prosopul. Cele mai cunoscute fasii de nisip
Jumeirah. Sursa foto: https://www.luxhabitat.ae/areas/dubai/jumeirah-beach-residence/

Nisipul alb si apa calda, intr-o clara culoarea de albastrui-verzui te indeamna sa mai ramai cateva ore, chiar si salvamarii isi fac datoria. Daca va doriti un loc de cazare exclusivist, Hilton Dubai Jumeirah se afla chiar pe strada principala si se bucura de o frumoasa devedere catre apa.

Umm Suqeim

A treia, in topul 5 plaje in Dubai unde sa va instalati prosopul este Umm Suqeim. Este locul perfect pentru acele fotografii Instagramabile cu hotelul de lux Burj Al Arab pe funda. Plaja este primitoare, lata, cu nisip fin, o deschidere tocami buna, insa aici gasiti putine servicii, cu exceptia dusurilor si toaletelor. Umm Suqeim este populara in schimb pentru spatiul verde si locurile de joaca pentru cei mici, mai ales ca in apropiere se afla si un parc de distractii.

5 plaje in Dubai unde sa va instalati prosopul. Cele mai cunoscute fasii de nisip
Umm Suqeim. Sursa foto: https://visadubai.com.ar/playas-de-dubai/umm-suqeim-beach/

5 plaje in Dubai unde sa va instalati prosopul: Al Mamzar

In cautarea unui cadru vast, unde sa nu aveti prea multi vecini de prosop? Al Mamzar are patru zone de plaja si pe toate cele 4 fasii de nisip salvamarii vegheaza asupra sigurantei celor care se aventureaza in larg. Ce este interesant si atragator pentru familiile numeroase este gandirea spatiului ca un intreg pentru toti membrii.

5 plaje in Dubai unde sa va instalati prosopul. Cele mai cunoscute fasii de nisip
Al Mamzara. Sursa foto: https://ro.pinterest.com/pin/579838520748542789/

Asadar, in Al Mamzar veti gasi deopotriva zona de picnic, piscine, loc de joaca, vestiare, dusuri, corturi de plaja, banci la umbra palmierului si alee pentru o intrecere pe bicicleta, de ce nu. Acest beach park este deschis publicului gratuit, iar in zilele de weekend spatiul devine neincapator. Al Mamzar este aproape de zona Deira, inima Dubaiului, locul perfect pentru vizitarea obiectivelor turistice.  

Jebel Ali

- Publicitate -

Jebel Ali se afla la o distanta de 32 de kilometri de centrul Dubaiului, insa maestria cu care a fost amenajata aceasta zona de agrement ne-a determinat sa o includem in top 5 plaje in Dubai unde sa va instalati prosopul. Desi, este o zona industriala, aici existand si cel mai mare port artificial din lume, zona incanta turistii cu plaje lungi, cu nisip alb si fin si valuri deloc de neglijat. O mare parte din din timpul petrecut aici il puteti rezerva scufundarilor. De asemenea, pentru cei interesati, Hotelul JA asteapta vizitatori intr-un resort incredibil, cu mult spatiu verde, terenuri de golf, mici lacuri si o plaja privata.

5 plaje in Dubai unde sa va instalati prosopul. Cele mai cunoscute fasii de nisip
5 plaje in Dubai unde sa va instalati prosopul. Cele mai cunoscute fasii de nisip: Jebel Ali. Sursa foto: https://www.wotif.co.nz/Dubai-Hotels-JA-Jebel-Ali-Beach-Hotel.h22627.Hotel-Information
- Publicitate -

Publicat de

Distribuie articolul