Destinații de vacanță în România – ce locuri merită vizitate cel puțin o dată în viață

România este țara cu o mulțime de atracții turistice, zone pitorești fascinante, tradiții și preparate culinare deosebite. Înainte de a vizita alte orașe din afara țării, îți propunem câteva destinații unice de vacanță în România pe care trebuie să le vizitezi cel puțin o dată în viață. Locuri în care natura este absolut înfloritoare, iar peisajul te lasă fără cuvinte.

Dacă plănuiești o vacanță și vizionezi cât mai multe anunțuri gratuite pentru a găsi locul perfect, îți spunem noi câteva destinații de vacanță în România, locuri cu o poveste aparte pe care trebuie să o cunoști.

●     Bucovina

Zona Bucovinei este una dintre cele mai spectaculoase destinații de vacanță din România, care îți pune la dispoziție o mulțime de activități și atracții turistice. Aici vei descoperi tradiții păstrate de sute de ani din moși strămoși, biserici pline de istorie, dar și povești păstrate de  sute de ani de locuitorii satelor și peisaje care îți taie răsuflarea. Și, dacă nu te-am convins că Bucovina poate fi destinația perfectă de vacanță, îți spunem că aici vei putea descoperii secretele mănăstirii Putna și Voroneț, dar te vei putea plimba și cu celebra Mocănița de la  Moldovița, una dintre atracțiile zonei.

●     Brașov

Un oraș plin de istorie și peisaje rupte din poveste. Orașul Brașov este unul dintre cele mai vizitate orașe de către turiștii străini care calcă pragul țării noastre. Este locul care îți atrage atenția la fiecare pas datorită obiectivelor turistice poziționate fix în centrul orașului. Aici vei putea admira Piața Sfatului, principala atracție a orașului, Biserica Neagră, Cetatea Brașovului, dar vei putea afla și istoria muzeelor și a expozițiilor poziționate în oraș.

●     Delta Dunării

Delta Dunării este formată pe cele trei brațe ale fluviului: Chilia, Sulina și Sfântu Gheorghe și este a doua cea mai mare deltă din Europa. Este locul care dispune de peisaje de poveste și de localnici pregătiți să te ajute să descoperi frumusețile locului. Vei putea face plimbări pe Dunăre, acolo unde vei putea admira natura în toate formele sale, dar și diferite specii de păsări rare.

●     Cluj Napoca

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România pe care merită să-l vizitezi deoarece arhitectura fascinantă a clădirilor te va impresiona pe loc. Odată ajuns aici, trebuie să vizitezi și Grădina Botanică Alexandru Borza, Castelul Banffy, dar și Salina Turda, cel mai cunoscut obiectiv turistic al județului.

Odată ce ai bifat aceste obiective turistice din România, fii pregătit să vizitezi și alte zone pline de istorie ale țării noastre. Fiecare colț al țării are o poveste fascinantă de spus!

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole