7 croaziere in Europa pe care sa le planifici in 2019

0
1357
7 croaziere in Europa pe care sa le planifici in 2019
7 croaziere in Europa pe care sa le planifici in 2019. Sursa foto: https://www.cruiseexperts.com/news/2017/09/27/10-reasons-we-love-celebrity-cruises/

Incercati in noul an si altfel de calatorii, cum ar fi cele 7 croaziere in Europa pe care le-am descoperit pe site-urile de turism. Daca nu aveti rau de miscare, faceti bagajele si pregatiti-va de o experienta unica la bordul unora dintre cele mai moderne ambarcatiuni ale lumii.

Croaziera pe Mediterana de Vest (Civitavecchia) – 7 nopti la bordul navei Jewel of the Seas

Mediterana este sursa de inspiratie pentru vacantele noastre, fie ele pe pe pamant sau apa. 7 nopti petrecute la bordul ambarcatiunii Jewel of the Seas costa 805 euro de persoana. Oferta include cazare in cabina interioara (16 metri patrati) pensiune completa, activitati de recreere, diverse programe pentru copii si adolescenti si taxele de port. Insa, daca va hotarati sa plecati pe mare in perioada 14-21 iulie, veti avea de luat avionul pana la Roma, caci de acolo se pleaca. Veti ajunge in Cartagena, Palma de Mallorca, Ajjacio in Corsica, incredibilul Portofino si inapoi in Roma.

Oferta acestei croaziere o puteti gasi AICI.

7 croaziere in Europa: Croaziera 2019 in Italia, Grecia, Albania si Croatia – 6 nopti la bordul navei MSC Musica

Nu programati nimic pentru inceputul lunii octombrie, in perioada 6-12 distractia atinge cote maxime la bordul navei MSC Musica. Daca sunteti pasionati de navigatie aceasta oferta este de neratat, costul sau este de 439 de euro de persoana. Veti fi cazati in cabina interiora de tip Bella, dupa cum se arata pe site. De asemenea, aveti incluse in pret toate mesele, bauturi non alcoolice, activitati de recreere, o seara de galaca si acces la sala de sport, piscina si jacuzzi.

Itinerarul arata cam asa: Brindisi-Italia, Katakolon, Mykonos, Piraeus -Grecia, Sarande-Albania, Dubrovnik-Croatia si Venetia.

Nu sunt incluse taxele portuare, serviciile medicale, excursiile optionale la tarm, accesul la SPA, internet. Pentru detalii puteti accesa oferta AICI.

Croaziera 2019 – Serenada Lalelelor, Olanda si Belgia – 7 nopti la bordul Luftner Cruises – Amadeus Queen

Calatorie la scara mai mica, pe rauri si fluvii, de altfel unele dintre cele mai importante cai de navigatie din Europa. MS Amadeus Queen va poarta pe luciul apelor Dunarii, Rinul-ui si Main-ului. Plecarea se face din Amsterdam si veti trece prin mai multe porturi. Printre acestea Amsterdam, Antwerp, Rotterdam, Arnhem, Middleburg si Ghent. Costul acestei calatorii este de 1045 de euro de persoana, un pic cam mult, dar o calatorie pe care nu o veti uita.

Ultima plecare este pe 4.04.2019, iar oferta o puteti gasi AICI.

7 croaziere in Europa: Croaziera 2019 in Europa de Nord – 6 nopti la bordul navei MSC Meraviglia

Turistii a caror fascinatie pentru tarile europene nordice nu conteneste sa se opreasca pot alege o vacanta altfel, pe mare. Imbarcarea se face din Copenhaga, pentru noi romanii, accesul fiind un pic mai greoi, dar nu imposibil. Asta mai inseamna un bilet de avion in plus. Veti trece pe langa Helsinki, St. Petersburg, Tallin si veti debarca in Kiel.

Preturile sunt cuprinse intre 220 si 310 euro, depinzand foarte mult cabina aleasa. Informatii actualizate si o oferta personalizata puteti cere de AICI.

Croaziera 2019 in Mediterana de Est (Valleta,Malta) – 7 nopti la bordul P&O Cruises – Oceana

Pentru cei care nu au rau de mare, o vacanta pe apa este una dintre calatoriile pe care trebuie sa le faca. Mediterana de Est merita vazuta, iar cei de la P&O Cruises pun la dispozitie o astfel de vacanta la costul de 1045 de euro. Plecare se face in 22 martie 2019, iar itinerarul arata cam asa:
Valletta, Malta, Marina Zeas, Pireu, Grecia, Sauda Bay, Creta, Santorini, Grecia, Rhodos, Grecia si inapoi in Valletta.

Ceea ce trebuie sa stiti e ca pe astfel de nave de croaziera se practica ”bacsisul”. Oferta detaliata o puteti afla AICI.

7 croaziere in Europa: Croaziera in Spania, Italia, Franta si Portugalia – 10 nopti la bordul navei Costa Favolosa

Barcelona, Savona, Marseilles, Malaga, Lisabona, Cadiz sunt orasele incredibile ale acestor tari pe care aveti ocazia sa le vedeti in excursiile optionale. Credem ca pretul este unul mediu, 709 euro/persoana pentru 10 zile. In acest timp aveti acces la cursuri de sport, piscina, sauna, biblioteca si cinema, petrecerile de la bordul navei, servicii de concierge si toate mesele incluse. Penultima oferta pe care noi am incerca-o o puteti gasi AICI.

Croaziera in 2019 in Europa de Nord – 9 nopti pe vasul MSC Preziosa

Imbarcarea se face la Hamburg si de aici calatorii pleaca in aventura vietii spre Le Havre, Southampton, Vigo, Lisabona, Barcelona si Marseille. Cazarea intr-o cabina interioara de tip Bella incepe de la 449 de euro/ persoana. Nu sunt incluse in pret serviciile medicale, excursiile optionale, accesul la SPA, taxa pentru servicii hoteliere de 9 euro/zi/persoana si taxele portuare. Oferta este valabila pentru data de 22 septembrie si poate fi accesata AICI.

Indiferent de mijlocul de transport ales, calatoriile ne dau clipa de ragaz binemeritata de a ne (re)descoperi in raport cu alte culturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here